archive-no.com » NO » J » JARLSBERGAVIS.NO

Total: 331

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Jarlsberg Avis - Dette er bibliotek-favoritten
    Bildeserier Bolig til salgs Bursdagshilsen Frisørguide Kart Kontakt oss Kulturliv Lokale bedrifter Mesterguide Nyheter Næringsliv Prisguide no Rubrikkannonser Serviceguide Sett inn annonse Sporten Stilling ledig Telefonkatalogen 1881 Ukens avisannonser Video eAvis Kundeservice Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Dette er bibliotek favoritten Artikkeltags kultur nyheter Av Magnus Erlingsen Publisert 22 mai 2015 kl 12 24 Sist oppdatert 22 mai 2015 kl 12 24 Mye tyder på at du om ikke altfor lenge kan entre et moderne bibliotek via en bilfri Dr Graaruds plass Åpent Livet inne skal oppleves utenfra og livet ute skal oppleves innenfra skriver arkitektene i prosjekbeskrivelsen for bibliotek på Arvesentomta Politikerne skal bestemme seg for bibliotekalternativ i bystyremøtet 17 juni Deretter skal vinnerutkastet gjennom byggesaksbehandling Illustrasjon KMS Arkitekter Bibliotektilbudene H Utviklings tilbud nr 1 På Arvesentomta Servicefasilitetene for gjestehavna i samme bygg I overkant av 1 300 kvm stort fordelt på tre etasjer Årlig leie 1 710 000 kroner H Utviklings tilbud nr 2 På Arvesentomta Servicefasilitetene innredes atskilt i Tordenskjolds gate I underkant av 1 300 kvm stort fordelt på to etasjer Årlig leie 1 330 000 kroner Aven og Lies tilbud På Gjestentomta Servicefasiliteter for gjestehavna i

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/kultur/nyheter/dette-er-bibliotek-favoritten/s/5-26-17584 (2015-08-20)
    Open archived version from archive


  • Perfekt korps-comeback i vårsola | Jarlsberg
    side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Forrige 1 2 3 4 24 Neste Perfekt korps comeback i vårsola For 41 gang arrangerte Våle skolekorps vårmønstring på Bibo Kristihimmelfartsdag Det ble en suksess i det fine vårværet Etter ett års fravær var endelig tradisjonen med vårmønstring i gang igjen på et oppgradert idrettsanlegg 15 korps og nær 500 musikanter fylte anlegget med flott korpsmusikk En

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/nyheter/kultur/bildeserier/perfekt-korps-comeback-i-varsola/g/5-26-15745 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Lover vakre toner
    inn annonse Sporten Stilling ledig Telefonkatalogen 1881 Ukens avisannonser Video eAvis Kundeservice Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Lover vakre toner Artikkeltags nyheter kultur Hof Av Jarl Rehn Erichsen Publisert 09 mai 2015 kl 18 14 Sist oppdatert 09 mai 2015 kl 18 14 Hof er med i årets Vestfoldfestspill og kan by på en konsert i Hof kirke Arild Andersen Group

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/nyheter/kultur/hof/lover-vakre-toner/s/5-26-15346 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Monologmesteren
    har hun fått kunstnerstipend for å jobbe med nye manus GJØR DET BRA Tre av Sonja Evangs monolog manus blir nå teaterstykker på radio Foto Privat DEL HOLMESTRAND Førstkommende søndag har Radioteatret på NRK P2 premiere på Mellomrommet den første av tre monologer skrevet av Sonja Evang fra Holmestrand Siden følger Det er meg du vil ha og Lykken er et annet sted Det er meg du vil ha ble vist på flere kinoer til god respons i fjor Radioteatret kontaktet meg fordi de ønsket å lage en radioversjon av filmen Jeg har hele tiden hatt flere monologer på lager og hatt lyst til å lage en serie så jeg spurte om de ville lese noe annet jeg hadde laget forteller Evang Jobbet med ektemannen Det ville de Resultatet er altså disse tre monologene hvor Evang selv har fått plukket ut skuespillerne I Mellomrommet spiller Laila Goody i Det er meg du vil ha er det Andrea Bræin Hovig som i filmen og i Lykken er et annet sted spiller Birgitte Larsen Regien har ektemannen Odd Einar Ingebretsen stått for Vi var jo spente på hvordan det ville gå å jobbe sammen Vi måtte passe på å ikke blande oss for mye i hverandres jobb Men det gikk veldig fint sier hun LES OGSÅ Debuterte med Nordens beste barnebok Vil fange oppmerksomheten Felles for stykkene foruten formen er at de handler om kvinner i kompliserte relasjoner Det som fenger meg med monologformen er det å greie å fange noens oppmerksomhet utelukkende ved å be dem lytte til en karakters tanker og følelser forklarer Evang Hun har jobbet som journalist i mange år men begynte tidlig å skrive noveller ved siden av Men først da hun så den britiske monolog serien Talking Heads på tv løsnet det Da tenkte jeg Dette

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/holmestrand/kultur/monologmesteren/s/5-26-15298 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Ga alt for å vinne juryens gunst
    du på Jarlsbergavis no Alle foto Magnus Linnestad DEL HOLMESTRAND HOF Vestfoldtalenter arrangeres nå for annen gang Nylig ble opptakene fullført slik at alle de 42 innslagene fra hele fylket kan ses og høres på Jarlsbergavis no Fra vår del av fylket stilte Jørn Kristian Teigen 61 Vigdis Eriksen 49 og Mina Strand 18 med hver sine sangbidrag Se videoene her Jeg kjører VIP til helvete mens du kjører kollektivt til himmelen siterer Teigen fra sin egen låt VIP til helvete Teksten går på hvor vi kommer fra og at det egentlig ikke spiller noen rolle legger han til Stadig flere følger Jarlsberg på Facebook Gi oss en like du også Oppfølgeren til Nav Den velkjente lokale rockeren ser scenevant ut i videoen Låten gir assosiasjoner til glamrocken fra slutten av 80 tallet og er stilmessig i samme gate som Nav som han opptrådte med i forrige utgave av Vestfoldtalenter i 2013 Det var kjempemoro å være med De som var der og filmet virket begeistret og jeg fikk forespørsel om jeg ville stille opp hvis de ville ha meg på noe og det er klart det sier Teigen Han håper nå å være en av de 20 som overbeviser juryen om at de fortjener en plass i semifinalen Når semifinalen er i gang er det opp til publikum å stemme fram sine favoritter via sms De seks som får flest stemmer opptrer på Tønsberg Torv 18 juni Vinneren får 10 000 kroner mens nummer to får den halve summen LES OGSÅ Talenter meld dere Det var litt skummelt Vigdis fra Hof tenker foreløpig ikke så mye på den store premien Hun opptrådte med Bring Him Home fra musikalen Cats Det var litt skummelt Jeg er ikke så scenevant sier Eriksen som uansett fikk gode tilbakemeldinger for sangstemmen sin Hun

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vestfoldtalenter2015/kultur/hof/ga-alt-for-a-vinne-juryens-gunst/s/5-26-15082 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Jailhouse blues i Hof
    Ukens avisannonser Video eAvis Kundeservice Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Jailhouse blues i Hof Artikkeltags kultur Av Jarl Rehn Erichsen Publisert 04 mai 2015 kl 19 22 Sist oppdatert 04 mai 2015 kl 19 25 For andre gang ryddet man palleverkstedet i Hof fengsel og forandret det til en konsertarena under årets Pallerock Sittebenkene var selvsagt lagd av paller Simplex Brutus

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/kultur/jailhouse-blues-i-hof/s/5-26-14980 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • De bilgales store dag | Jarlsberg
    Serviceguide Sett inn annonse Sporten Stilling ledig Telefonkatalogen 1881 Ukens avisannonser Video eAvis Kundeservice Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Forrige 1 2 3 4 14 Neste De bilgales store dag Det myldret av folk og lekre biler under Arild Sand veteranbil loppemarked i Skolegaten lørdag Bilde 1 av 14 Tips bruk piltastene på tasturet for å navigere Jeg manglet denne i

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/historie/bil/kultur/de-bilgales-store-dag/g/5-26-14941 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Kan ikke slutte med dette
    Å Bildeserier Bolig til salgs Bursdagshilsen Frisørguide Kart Kontakt oss Kulturliv Lokale bedrifter Mesterguide Nyheter Næringsliv Prisguide no Rubrikkannonser Serviceguide Sett inn annonse Sporten Stilling ledig Telefonkatalogen 1881 Ukens avisannonser Video eAvis Kundeservice Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Kan ikke slutte med dette Artikkeltags historie bil kultur Holmestrand Av Magnus Erlingsen Publisert 01 mai 2015 kl 20 55 Sist oppdatert 01

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/historie/bil/kultur/kan-ikke-slutte-med-dette/s/5-26-14740 (2015-08-20)
    Open archived version from archive