archive-no.com » NO » J » JARLSBERGAVIS.NO

Total: 331

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Jarlsberg Avis - Tomt
    2 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 2 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 2 PRIVATmegleren Sandefjord 4 PRIVATmegleren Sandefjord 4 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 3 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 3 Z Eiendom AS 6 Z Eiendom AS 6 smart bolig og næringsmegling as 2 smart bolig og næringsmegling as 2 DNB Eiendom Holmestrand 2 DNB Eiendom Holmestrand 2 DNB Eiendom Revetal 1 DNB Eiendom Revetal 1 DNB Eiendom Sandefjord 2 DNB Eiendom Sandefjord 2 DNB Eiendom Teie 1 DNB Eiendom Teie 1 Eie Eiendomsmegling Skøyen 1 Eie Eiendomsmegling Skøyen 1 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 2 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 2 EiendomsMegler 1 Larvik 2 EiendomsMegler 1 Larvik 2 EiendomsMegler 1 Sandefjord 1 EiendomsMegler 1 Sandefjord 1 EiendomsMegler 1 Tønsberg 1 EiendomsMegler 1 Tønsberg 1 Eiendomsmegler Dahl AS 2 Eiendomsmegler Dahl AS 2 Estate Eiendomsmegler Dahl AS 1 Estate Eiendomsmegler Dahl AS 1 GARANTI Horten 1 GARANTI Horten 1 Krogsveen avd Larvik 2 Krogsveen avd Larvik 2 Krogsveen avd Sandefjord 1 Krogsveen avd Sandefjord 1 Nettmeglerne no 2 Nettmeglerne no 2 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 2 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 2 PRIVATmegleren Sandefjord 4 PRIVATmegleren Sandefjord 4 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 3 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 3 Z Eiendom AS 6 Z Eiendom AS 6 smart bolig og næringsmegling as 2 smart bolig og næringsmegling as 2 Publisert Siste 3 dager 1 Siste 3 dager 1 Siste uke 2 Siste uke 2 Siste måned 7 Siste måned 7 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 25 av totalt 41 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først Stokke Vennerød Stor tomt i hyggelige og landlige omgivelser Areal Adresse Vennerødveien Tomt 1 3160 Stokke Prisantydning 640 000 Megler DNB Eiendom Teie Østre Halsen Steinsnes Vest 3 ekslusive boligtomter med rammetillatelse på arkitektte Areal Adresse Steinsnes Vest Solaveien 12 14 16 3260 Larvik Prisantydning Megler Krogsveen avd Larvik Brunlaskogen Vest Et helt nytt nabolag med bla opplyst akebakke kunstgress ballbin Areal Adresse Brunlaskogen Vest 3292 Stavern Prisantydning Megler Krogsveen avd Larvik Larvik Drengsåsen Fin opparbeidet boligtomt med rammetillatelse på ny bolig Ikke b Areal 590m² Adresse Drengsåsen 28 3261 Larvik Prisantydning 980 000 Megler EiendomsMegler 1 Larvik Vikeveien 80 Hof Naturskjønn tomt i Vikeveien landlig og solrikt Kort vei til Hof Areal Adresse Vikeveien 80 3090 Hof Prisantydning 375 000 Megler DNB Eiendom Holmestrand Vesterøya Buer Eneboligtomt 872kvm sjønært Areal Adresse Sjøbakkveien 2 3234 Sandefjord Prisantydning 650 000 Megler DNB Eiendom Sandefjord Solrik boligtomt i blindvei Gjekstad Areal Adresse Gamleveien 13 B 3218 Sandefjord Prisantydning 1 375 000 Megler Nettmeglerne no Rødsåsen Nye tomter Flotte tomter med mulighet til å bygge drømmehuset Areal Adresse Rødsåsen Tomter 3178 Våle Prisantydning Megler DNB Eiendom Holmestrand Unik strandtomt med egen strandlinje på ca 18 meter og ferdig etablert bryggeanlegg Areal Adresse Nedre Bogenvei 22 3150 Tolvsrød Prisantydning 6 000 000 Megler Z Eiendom AS TJØME HVASSER UNIK MULIGHET BYGGEKLAR HYTTETOMT Areal Adresse Tjønnebergveien 3148

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?localGeo=true&catId=16500 (2015-08-20)
    Open archived version from archive


  • Jarlsberg Avis - Eiendom
    no 2 Nettmeglerne no 2 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 2 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 2 Z Eiendom AS 1 Z Eiendom AS 1 Publisert Siste 3 dager 2 Siste 3 dager 2 Siste uke 2 Siste uke 2 Siste måned 3 Siste måned 3 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 21 av totalt 21 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først Sjarmerende enebolig med stor hage Areal 141m² Adresse Nesveien 83 3158 Andebu Prisantydning 1 750 000 Megler Aktiv Eiendomsmegling Sandefjord Tønsberg Enebolig Olleveien 1 Areal 173m² Adresse Olleveien 1 3158 Andebu Prisantydning 2 150 000 Megler Aktiv Eiendomsmegling Sandefjord Tønsberg Solgt Nydelig hus i skogen Flotte landlige omgivelser og bolig med god standard Areal 152m² Adresse Vesledalsveien 18 3158 Andebu Prisantydning 2 800 000 Megler Aktiv Eiendomsmegling Sandefjord Tønsberg Smørfatet Terrasse Toppleilighet Unik utsik i Kodal Heis Livsløpstandard Garasje Areal 69m² Adresse Smørfatet 14 H 3243 Kodal Prisantydning 2 375 000 Megler Krogsveen avd Sandefjord Smørfatet Terrasse Unik utsik i Kodal Terrasse Heis Livsløpstandard Garasje Areal 69m² Adresse Smørfatet 14 E 3243 Kodal Prisantydning 2 250 000 Megler Krogsveen avd Sandefjord Smørfatet Terrasse Unik utsik i Kodal Terrasse Heis Livsløpstandard Garasje Areal 69m² Adresse Smørfatet 14 B 3243 Kodal Prisantydning 2 150 000 Megler Krogsveen avd Sandefjord Smørfatet Terrasse Unik utsik i Kodal Stor terrasse Hage Heis Livsløpstandard Areal 98m² Adresse Smørfatet 14 A 3243 Kodal Prisantydning 3 250 000 Megler Krogsveen avd Sandefjord Smørfatet Terrasse Unik utsik i Kodal Stor terrasse Hage Heis Livsløpstandard Areal 98m² Adresse Smørfatet 14 C 3243 Kodal Prisantydning 3 250 000 Megler Krogsveen avd Sandefjord ANDEBU SENTRUM 21 SELVEIERLEILIGHETER MED UNIVERSAL UTFORMING

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?catId=16000&localGeo=true&municipality=Andebu (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Eiendom
    Eie Eiendomsmegling Tønsberg 1 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 1 EiendomsMegler 1 Horten 1 EiendomsMegler 1 Horten 1 GARANTI Horten 3 GARANTI Horten 3 Krogsveen avd Tønsberg 1 Krogsveen avd Tønsberg 1 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 1 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 1 Aktiv Eiendomsmegling Sandefjord Tønsberg Andebu 1 Aktiv Eiendomsmegling Sandefjo 1 Aktiv Kongsberg 1 Aktiv Kongsberg 1 DNB Eiendom Drammen 1 DNB Eiendom Drammen 1 DNB Eiendom Fritid Vestfold 1 DNB Eiendom Fritid Vestfold 1 DNB Eiendom Holmestrand 3 DNB Eiendom Holmestrand 3 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 1 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 1 EiendomsMegler 1 Horten 1 EiendomsMegler 1 Horten 1 GARANTI Horten 3 GARANTI Horten 3 Krogsveen avd Tønsberg 1 Krogsveen avd Tønsberg 1 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 1 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 1 Publisert Siste 3 dager 1 Siste 3 dager 1 Siste uke 3 Siste uke 3 Siste måned 6 Siste måned 6 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 14 av totalt 14 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først Idyllisk småbruk med 2 stallbokser Over 15 mål tomt Areal 153m² Adresse Åsgårdveien 4 3090 Hof Prisantydning 4 900 000 Megler Aktiv Eiendomsmegling Sandefjord Tønsberg SUNDBYFOSS VELHOLDT OG KOSELIG HYTTE MED FLOTT OPPARBEIDET TOMT FIN UTSIKT MOT HILL Areal 52m² Adresse Hvittingfossveien 428 3092 Sundbyfoss Prisantydning 890 000 Megler Eie Eiendomsmegling Tønsberg Koselig enebolig med en Idyllisk solrik og usjenert beliggenhet i Hof Areal 184m² Adresse Hulebakkroken 19 3090 Hof Prisantydning 2 750 000 Megler GARANTI Horten Solgt Gata 19 Eidsfoss Idyllisk eiendom beliggende i naturskjønne Eidsfoss Areal 181m² Adresse Gata 19 3095 Eidsfoss Prisantydning 2 790 000 Megler DNB Eiendom Holmestrand Vikeveien 80 Hof Naturskjønn tomt

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?catId=16000&localGeo=true&municipality=Hof (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Eiendom
    Asker 2 Proaktiv Asker 2 Z Eiendom AS 8 Z Eiendom AS 8 smart bolig og næringsmegling as 1 smart bolig og næringsmegling as 1 DNB Eiendom Holmestrand 8 DNB Eiendom Holmestrand 8 DNB Eiendom Revetal 1 DNB Eiendom Revetal 1 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 1 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 1 EiendomsMegler 1 Horten 1 EiendomsMegler 1 Horten 1 GARANTI Horten 9 GARANTI Horten 9 Krogsveen avd Tønsberg 1 Krogsveen avd Tønsberg 1 Proaktiv Asker 2 Proaktiv Asker 2 Z Eiendom AS 8 Z Eiendom AS 8 smart bolig og næringsmegling as 1 smart bolig og næringsmegling as 1 Publisert Siste 3 dager 3 Siste 3 dager 3 Siste uke 5 Siste uke 5 Siste måned 12 Siste måned 12 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 25 av totalt 32 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først PEN ENEBOLIG FRA 2007 I POPULÆRT BOLIGOMRÅDE 4 SOVEROM DOBBEL GARASJE PENT TOMT Areal 137m² Adresse Konvallveien 11 3086 Holmestrand Prisantydning 3 350 000 Verditakst 3 350 000 Lånetakst 3 000 000 Megler Proaktiv Asker Bjørnefaret 20 D Flott leilighet med nydelig utsikt Sentralt på Gullhaug Areal 45m² Adresse Bjørnefaret 20 d 3089 Holmestrand Prisantydning 1 200 000 Fellesgjeld 94 030 Totalpris 1 294 030 Megler DNB Eiendom Holmestrand Tiltalende halvpart av tomannsbolig i solrikt og barnevennlig område Garasje Areal 101m² Adresse Svalestien 1 B 3089 Holmestrand Prisantydning 2 300 000 Megler GARANTI Horten 2 NYOPPFØRTE TIDSRIKTIGE OG FUNKSJONELLE BOLIGER FORDELAKTIG BELIGGENHET MED FLOTTE S Areal 118m² Adresse Hvittingfossveien 37 F amp G 3080 Holmestrand Prisantydning 3 490 000 Megler Eie Eiendomsmegling Tønsberg MEGET PEN ENEBOLIG FRA 2006 I POPULÆRT BOLIGOMRÅDE 5 SOVEROM GARASJE FLOTT TOMT Areal 137m² Adresse Konvallveien 13 3086 Holmestrand Prisantydning 3 390 000 Verditakst 3 450 000 Lånetakst 3 100 000 Megler Proaktiv Asker VISNING TIRSDAG 18 8 Fin oppusset selveierleilighet med kort vei til byen Areal 56m² Adresse Solbakken 14 3080 Holmestrand Prisantydning 1 490 000 Megler GARANTI Horten Romslig 2 roms med innglasset balkong 2 min til jernbane og badestrand Sjøutsikt Areal 71m² Adresse Rådhusgaten 6 B 3080 Holmestrand Prisantydning 990 000 Fellesgjeld 167 078 Totalpris 1 157 078 Megler GARANTI Horten Holmestrand Attraktivt beliggende enebolig flott utsikt Nytt bad og kjøkken Areal 186m² Adresse Platåveien 24 3085 Holmestrand Prisantydning 3 690 000 Megler DNB Eiendom Holmestrand Nedre Liavei 35 Stor enebolig m hybel i attraktivt område nær skole og marka Areal 198m² Adresse Nedre Liavei 35 3089 Holmestrand Prisantydning 3 600 000 Megler DNB Eiendom Holmestrand Sentral 3 roms selveierleilighet med sjøgløtt Egen inngang fra bakkeplan Biloppstillspl Areal 72m² Adresse Styregaten 5 3080 Holmestrand Prisantydning 1 700 000 Megler GARANTI Horten Enebolig på Gausen i attraktivt og sentralt strøk Areal 130m² Adresse Eikeveien 5 3084 Holmestrand Prisantydning 2 590 000 Verditakst 2 600 000 Lånetakst 2 320 000 Megler GARANTI Horten Holmestrand Historisk enebolig med

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?catId=16000&localGeo=true&municipality=Holmestrand (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Eiendom
    1 Vestfold Prosjektmegling AS 1 Z Eiendom AS 1 Z Eiendom AS 1 A meglerne Vestfold Eiendomsmegling AS 1 A meglerne Vestfold Eiendomsm 1 DNB Eiendom Horten 13 DNB Eiendom Horten 13 DNB Eiendom Tønsberg 2 DNB Eiendom Tønsberg 2 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 4 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 4 EiendomsMegler 1 Horten 8 EiendomsMegler 1 Horten 8 GARANTI Horten 18 GARANTI Horten 18 Krogsveen avd Tønsberg 4 Krogsveen avd Tønsberg 4 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 1 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 1 PRIVATmegleren Horten 26 PRIVATmegleren Horten 26 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 1 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 1 Vestfold Prosjektmegling AS 1 Vestfold Prosjektmegling AS 1 Z Eiendom AS 1 Z Eiendom AS 1 Publisert Siste 3 dager 3 Siste 3 dager 3 Siste uke 13 Siste uke 13 Siste måned 34 Siste måned 34 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 25 av totalt 80 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først Lettstelt toroms med behov for oppussing solrik balkong og garasje Areal 40m² Adresse Valhallveien 2 B 3179 Åsgårdstrand Prisantydning 990 000 Fellesgjeld 137 730 Totalpris 1 127 730 Megler GARANTI Horten HORTEN SKOPPUM Pen og innholdsrik enebolig i populært område Areal 197m² Adresse Reirveien 47 3185 Skoppum Prisantydning 3 190 000 Megler DNB Eiendom Horten Horten Sentrumsnært Praktisk studioleilighet med trappeløs adkomst fra bakgård sentralt Areal 31m² Adresse Storgata 75 3182 Horten Prisantydning 300 000 Fellesgjeld 600 000 Totalpris 900 000 Megler EiendomsMegler 1 Horten Åsgårdstrand Familievennlig enebolig med flott sjøutsikt og sen kveldssol i etablert v Areal 154m² Adresse Karl Uchermannsvei 10 3179 Åsgårdstrand Prisantydning 3 400 000 Megler Eie Eiendomsmegling Tønsberg Horten Tveiten Praktisk enebolig med alt på en flate og dobbel garasje Areal 117m² Adresse Rørestrandsveien 3 A 3186 Horten Prisantydning 2 800 000 Megler DNB Eiendom Horten Kongen på haugen med 3 2 mål selveiertomt solrikt og med praktfull fjordutsikt Bli Areal 181m² Adresse Sommerfeldsgate 12 B 3189 Horten Prisantydning 4 500 000 Megler PRIVATmegleren Horten Lys og lettstelt 2 roms selveierleilighet på taket av Sjøsiden kjøpesenter med heis og Areal 55m² Adresse Apotekergata 4 3187 Horten Prisantydning 1 650 000 Fellesgjeld 17 248 Totalpris 1 667 248 Megler GARANTI Horten Horten Fogdeskogen Flott nyere funkishus usjenert beliggenhet med fantastisk utsikt Areal 134m² Adresse Fogdeveien 63 B 3184 Borre Prisantydning 3 750 000 Megler EiendomsMegler 1 Horten Flott 3 roms selveierleilighet på taket av Sjøsiden kjøpesenter med 100 kvm takterrasse Areal 80m² Adresse Apotekergata 4 3187 Horten Prisantydning 3 500 000 Fellesgjeld 17 248 Totalpris 3 517 248 Megler GARANTI Horten Hyggelig selveierleilighet med alt på ett plan garasje biloppstillingsplass og nær ba Areal 81m² Adresse Strandparken 20 3187 Horten Prisantydning 2 700 000 Megler GARANTI Horten Mindre enebolig med nyoppusset stue og alt på ett plan solrike omgivelser på Tveiten Areal 76m² Adresse Borreveien 9 3186 Horten Prisantydning 1 890 000 Megler PRIVATmegleren Horten

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?catId=16000&localGeo=true&municipality=Horten (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Eiendom
    Minst 4 soverom 5 Minst 4 soverom 5 Minst 5 soverom 3 Minst 5 soverom 3 Firma DNB Eiendom Fritid Vestfold 2 DNB Eiendom Fritid Vestfold 2 DNB Eiendom Larvik 4 DNB Eiendom Larvik 4 EiendomsMegler 1 Horten 2 EiendomsMegler 1 Horten 2 EiendomsMegler 1 Larvik 1 EiendomsMegler 1 Larvik 1 Meglerhuset Leinæs AS 3 Meglerhuset Leinæs AS 3 PRIVATmegleren Larvik 1 PRIVATmegleren Larvik 1 DNB Eiendom Fritid Vestfold 2 DNB Eiendom Fritid Vestfold 2 DNB Eiendom Larvik 4 DNB Eiendom Larvik 4 EiendomsMegler 1 Horten 2 EiendomsMegler 1 Horten 2 EiendomsMegler 1 Larvik 1 EiendomsMegler 1 Larvik 1 Meglerhuset Leinæs AS 3 Meglerhuset Leinæs AS 3 PRIVATmegleren Larvik 1 PRIVATmegleren Larvik 1 Publisert Siste uke 1 Siste uke 1 Siste måned 2 Siste måned 2 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 13 av totalt 13 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først STEINSHOLT Romslig og velholdt enebolig i landlige omgivelser Areal 180m² Adresse Skiensveien 181 3277 Steinsholt Prisantydning 1 450 000 Verditakst 1 650 000 Megler DNB Eiendom Larvik Svarstad sentrum Stor og meget velholdt enebolig Areal 178m² Adresse Sandveien 9 3275 Svarstad Prisantydning 1 950 000 Megler DNB Eiendom Larvik Breivann Totalrenovert hytte stille og rolig beliggende med stor tomt Areal 48m² Adresse Breivann tomt 18 3277 Steinsholt Prisantydning 1 100 000 Megler Meglerhuset Leinæs AS Hestetjern Nordgardseter Solrikt beliggende hytte med god standard bruksmuligheter Areal 57m² Adresse Nordgardseterveien 296 3277 Steinsholt Prisantydning 1 590 000 Megler DNB Eiendom Fritid Vestfold Svarstad Innholdsrik og spennende enebolig fin utsikt solrikt garasje med overtasje Areal 148m² Adresse Krokenveien 59 3275 Svarstad Prisantydning 1 650 000 Megler PRIVATmegleren

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?catId=16000&localGeo=true&municipality=Lardal (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Eiendom
    15 Krogsveen avd Bamble 1 Krogsveen avd Bamble 1 Krogsveen avd Larvik 22 Krogsveen avd Larvik 22 Krogsveen avd Sandefjord 2 Krogsveen avd Sandefjord 2 Meglerhuset Leinæs AS 51 Meglerhuset Leinæs AS 51 PRIVATmegleren Kvelland og Partnere 2 PRIVATmegleren Kvelland og Par 2 PRIVATmegleren Larvik 17 PRIVATmegleren Larvik 17 smart bolig og næringsmegling as 1 smart bolig og næringsmegling as 1 Aktiv Eiendomsmegling Larvik 5 Aktiv Eiendomsmegling Larvik 5 DNB Eiendom Larvik 20 DNB Eiendom Larvik 20 DNB Eiendom Sandefjord 1 DNB Eiendom Sandefjord 1 EiendomsMegler 1 Larvik 11 EiendomsMegler 1 Larvik 11 EiendomsMegler 1 Sandefjord 1 EiendomsMegler 1 Sandefjord 1 GARANTI Larvik 15 GARANTI Larvik 15 Krogsveen avd Bamble 1 Krogsveen avd Bamble 1 Krogsveen avd Larvik 22 Krogsveen avd Larvik 22 Krogsveen avd Sandefjord 2 Krogsveen avd Sandefjord 2 Meglerhuset Leinæs AS 51 Meglerhuset Leinæs AS 51 PRIVATmegleren Kvelland og Partnere 2 PRIVATmegleren Kvelland og Par 2 PRIVATmegleren Larvik 17 PRIVATmegleren Larvik 17 smart bolig og næringsmegling as 1 smart bolig og næringsmegling as 1 Publisert Siste døgn 1 Siste døgn 1 Siste 3 dager 5 Siste 3 dager 5 Siste uke 27 Siste uke 27 Siste måned 60 Siste måned 60 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 25 av totalt 149 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først Gon Stor eiendom særdeles attraktivt beliggende på Gon Gode utviklingsmuligheter Bo Areal 185m² Adresse Berglyveien 2 3260 Larvik Prisantydning 4 300 000 Megler EiendomsMegler 1 Larvik LARVIK TJØLLINGVOLLEN Pen 3 roms selveier fra 2004 rekkehus på en flate Areal 80m² Adresse Tjøllingveien 516 3280 Tjodalyng Prisantydning 1 900 000 Megler DNB Eiendom Larvik Larvik Glassverktunet Tiltalende 2 roms selveierleilighet med sjøen som nærmeste na Areal 54m² Adresse Glassverktunet 13 M 3263 Larvik Prisantydning 1 890 000 Fellesgjeld 17 176 Totalpris 1 907 176 Megler PRIVATmegleren Larvik Rekkevik Gon To prosjekterte eneboliger i barnevennlig område med moderne planløsning Areal 200m² Adresse Franklinveien 4 3260 Larvik Prisantydning 6 300 000 Megler Meglerhuset Leinæs AS Valby Velholdt enebolig med alt på en flate 3 4 soverom flott kjøkken og bad Flott Areal 101m² Adresse Gjøksyreveien 38 3261 Larvik Prisantydning 1 950 000 Fellesgjeld 160 327 Totalpris 2 110 327 Megler EiendomsMegler 1 Larvik Stavern Praktisk halvpart av tomannsbolig beliggende på populære Auserød Areal 117m² Adresse Kongeskogveien 3A 3290 Stavern Prisantydning 1 790 000 Megler Meglerhuset Leinæs AS Larvik Langestrand Sjarmerende leilighet med sjøutsikt Areal 53m² Adresse Eidgata 14 3264 Larvik Prisantydning 1 400 000 Verditakst 1 400 000 Megler Krogsveen avd Larvik Nanset 2 roms leilighet med solrik balkong god planløsning Areal 50m² Adresse Nansetgata 70 d 3269 Larvik Prisantydning 1 280 000 Fellesgjeld 54 796 Totalpris 1 334 796 Megler EiendomsMegler 1 Larvik Nanset Velholdt og flott enebolig i rolig villastrøk med alt på ett plan SE FILM Areal 140m² Adresse Jonas Lies vei 13 B 3257 Larvik

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?catId=16000&localGeo=true&municipality=Larvik (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Eiendom
    avd Tønsberg 8 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 3 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 3 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 15 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 15 Z Eiendom AS 24 Z Eiendom AS 24 smart bolig og næringsmegling as 2 smart bolig og næringsmegling as 2 DNB Eiendom Teie 15 DNB Eiendom Teie 15 DNB Eiendom Tønsberg 6 DNB Eiendom Tønsberg 6 Eie Eiendomsmegling Skøyen 1 Eie Eiendomsmegling Skøyen 1 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 6 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 6 EiendomsMegler 1 Sandefjord 2 EiendomsMegler 1 Sandefjord 2 EiendomsMegler 1 Tønsberg 2 EiendomsMegler 1 Tønsberg 2 Krogsveen avd Sandefjord 1 Krogsveen avd Sandefjord 1 Krogsveen avd Tønsberg 8 Krogsveen avd Tønsberg 8 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 3 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 3 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 15 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 15 Z Eiendom AS 24 Z Eiendom AS 24 smart bolig og næringsmegling as 2 smart bolig og næringsmegling as 2 Publisert Siste 3 dager 6 Siste 3 dager 6 Siste uke 19 Siste uke 19 Siste måned 46 Siste måned 46 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 25 av totalt 85 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først NØTTERØY SJØLYST ROMSLIG OG PRAKTISK LEILIGHET I 2 ETASJE MED STOR TERRASSE Areal 91m² Adresse Smidsrødveien 57 B 3128 Nøtterøy Prisantydning 1 490 000 Megler Eie Eiendomsmegling Tønsberg Nøtterøy Valhalla Enebolig med stort potensiale beliggende høyt og solrikt med fin ut Areal 158m² Adresse Frøyas vei 5 3128 Nøtterøy Prisantydning 3 290 000 Megler PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere NØTTERØY NESBRYGGA UNIK STOR OG VELSTELT EIENDOM MED FLOTT SVEITSERVILLA Areal 131m² Adresse Breidablikkveien 15 3133 Duken Prisantydning 5 490 000 Megler Z Eiendom AS Vestskogen Særdeles innholdsrik og flott bolig rett ved sjøen sol fra morgen til Areal 302m² Adresse Amundrødveien 73 3142 Vestskogen Prisantydning 6 290 000 Megler PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere Nøtterøy Torød Tiltalende enebolig m solrike terrasser velstelt hage parkering i ga Areal 154m² Adresse Svensrødveien 30 3135 Torød Prisantydning 2 990 000 Megler PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere Nøtterøy Hårkollen Flott endeleilighet med 2 sov og garasje i rolige omgivelser Areal 90m² Adresse Hårkollveien 29A 3138 Skallestad Prisantydning 1 890 000 Fellesgjeld 227 000 Totalpris 2 117 000 Megler DNB Eiendom Teie Nøtterøy Vestskogen Leilighet i 2 etg i populært område med behov for modernisering Areal 83m² Adresse Vestfjordveien 24B 3142 Vestskogen Prisantydning 1 990 000 Megler Z Eiendom AS Nøtterøy Torød Utrolig sjarmerende enebolig med uthus nær sjøen Areal 120m² Adresse Torødveien 42 3135 Torød Prisantydning 3 450 000 Megler DNB Eiendom Teie Nøtterøy Kaldnes Enebolig med høy standard og flott utsikt Areal 161m² Adresse Sundveien 28 3128 Nøtterøy Prisantydning 4 500 000 Megler Krogsveen avd Tønsberg Nøtterøy Valhalla Flott beliggende enebolig på egen knaus Stor tomt på 2075 kvm m f Areal 108m² Adresse Odins vei 6 3128 Nøtterøy Prisantydning 4 490 000 Megler Z Eiendom AS Torød Tiltalende og hyggelig enebolig

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?catId=16000&localGeo=true&municipality=N%C3%B8tter%C3%B8y (2015-08-20)
    Open archived version from archive