archive-no.com » NO » J » JARLSBERGAVIS.NO

Total: 331

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Jarlsberg Avis - Eiendom
    Tønsberg 1 EiendomsMegler 1 Tønsberg 1 EiendomsMegler 1 Tønsberg 1 GARANTI Horten 2 GARANTI Horten 2 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 1 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 1 Z Eiendom AS 13 Z Eiendom AS 13 smart bolig og næringsmegling as 1 smart bolig og næringsmegling as 1 DNB Eiendom Holmestrand 1 DNB Eiendom Holmestrand 1 DNB Eiendom Horten 2 DNB Eiendom Horten 2 DNB Eiendom Revetal 8 DNB Eiendom Revetal 8 DNB Eiendom Sandefjord 1 DNB Eiendom Sandefjord 1 DNB Eiendom Teie 2 DNB Eiendom Teie 2 DNB Eiendom Tønsberg 1 DNB Eiendom Tønsberg 1 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 1 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 1 EiendomsMegler 1 Tønsberg 1 EiendomsMegler 1 Tønsberg 1 GARANTI Horten 2 GARANTI Horten 2 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 1 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 1 Z Eiendom AS 13 Z Eiendom AS 13 smart bolig og næringsmegling as 1 smart bolig og næringsmegling as 1 Publisert Siste 3 dager 3 Siste 3 dager 3 Siste uke 7 Siste uke 7 Siste måned 8 Siste måned 8 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 25 av totalt 34 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først Helland Hytte med flott sjøutsikt Båtplass på felles bryggeanlegg Nær Sandsletta So Areal 42m² Adresse Helland 4 10 3180 Nykirke Prisantydning 990 000 Megler GARANTI Horten Re Vivestad Moderne og meget pen enebolig beliggende i Idylliske solrike og rolige o Areal 180m² Adresse Vivestadlinna 305 3175 Ramnes Prisantydning 3 450 000 Megler EiendomsMegler 1 Tønsberg Re Brår Revetal Enebolig med 3 godkjente boenheter med kort gangavstand til Revetal Areal 207m² Adresse Ramskiveien 15 3175 Ramnes Prisantydning 2 500 000 Megler DNB Eiendom Revetal Solgt Re Hjerpetjønn BEKLAGER SOLGT VISNING AVLYST Hyggelig enebolig 3sov bad 2012 Areal 183m² Adresse Fossanveien 571 3175 Ramnes Prisantydning 2 290 000 Megler DNB Eiendom Sandefjord Re Revetal 3 3 roms selveierleilighet i meget populært område Areal 62m² Adresse Grevlingstien 14 A 3174 Revetal Prisantydning 1 890 000 Megler DNB Eiendom Revetal Re Revetal Sentrum Koselig leilighet m 2 sov og gangavstand til sentrum Areal 71m² Adresse Gamleveien 9 C 3174 Revetal Prisantydning 2 500 000 Megler DNB Eiendom Revetal Re Undrumsdal Koselig enebolig i barnevennlig og rolig boligområde Areal 97m² Adresse Gretteåsveien 14 3176 Undrumsdal Prisantydning 2 100 000 Megler DNB Eiendom Revetal Solgt Re Holmestrand Romslig enebolig med stor tomt i landlige omgivelser Areal 153m² Adresse Holtungveien 621 3178 Våle Prisantydning 2 375 000 Megler DNB Eiendom Revetal Rødsåsen Nye tomter Flotte tomter med mulighet til å bygge drømmehuset Areal Adresse Rødsåsen Tomter 3178 Våle Prisantydning Megler DNB Eiendom Holmestrand Solgt Re Fon Hyggelig enebolig med flott tomt beliggende i blindvei Areal 128m² Adresse Eketuftveien 17 3174 Revetal Prisantydning 2 650 000 Megler DNB Eiendom Teie Solgt Re Valleåsen Stor enebolig med godkjent utleiedel og panorama utsikt Areal 183m² Adresse Valleåsen 37 A 3174 Revetal Prisantydning 3

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?catId=16000&localGeo=true&municipality=Re (2015-08-20)
    Open archived version from archive


  • Jarlsberg Avis - Eiendom
    Drammen 4 DNB Eiendom Holmestrand 1 DNB Eiendom Holmestrand 1 EiendomsMegler 1 Nedre Eiker 1 EiendomsMegler 1 Nedre Eiker 1 Eiendomsmegler Dahl AS 9 Eiendomsmegler Dahl AS 9 Publisert Siste 3 dager 1 Siste 3 dager 1 Siste uke 5 Siste uke 5 Siste måned 8 Siste måned 8 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 15 av totalt 15 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først SANDE SKAFJELLÅSEN Stor enebolig med sokkelleilighet og god beliggenhet Areal 229m² Adresse Flintveien 16 3070 Sande I Vestfold Prisantydning 4 450 000 Verditakst 4 500 000 Lånetakst 4 050 000 Megler Eiendomsmegler Dahl AS SANDE SKAFJELLÅSEN Tiltalende rekkehus ende med solrik beliggenhet Barnevennlig Att Areal 113m² Adresse Porfyrsvingen 16 3070 Sande I Vestfold Prisantydning 2 450 000 Fellesgjeld 224 590 Totalpris 2 674 590 Megler Eiendomsmegler Dahl AS BJERKØYA SANDE Enebolig med fin fjordutsikt Dobbelgarasje meget barnevennlig solrikt Areal 172m² Adresse Ankerbakken 9 3070 Sande I Vestfold Prisantydning 3 550 000 Verditakst 3 600 000 Lånetakst 3 200 000 Megler Eiendomsmegler Dahl AS Solgt SANDE TANDBERGÅSEN Stor og attraktiv enebolig m utleieleilighet Meget barnevennlig o Areal 205m² Adresse Underåsveien 18 3070 Sande I Vestfold Prisantydning 4 490 000 Verditakst 4 650 000 Lånetakst 4 150 000 Megler Eiendomsmegler Dahl AS SANDE SKAFJELLÅSEN Lys og fin 3 roms borettslagleilighet Barnevennlig Solrikt U Areal 61m² Adresse Skafjellveien 14b 3070 Sande I Vestfold Prisantydning 650 000 Fellesgjeld 569 566 Totalpris 1 219 566 Megler Eiendomsmegler Dahl AS Solgt SANDE SKAFJELLÅSEN Rekkehus med attraktiv og solrik beliggenhet 3 soverom garasje b Areal 96m² Adresse Skafjellveien 3 A 3070 Sande I Vestfold Prisantydning 1 890 000

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?catId=16000&localGeo=true&municipality=Sande (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Eiendom
    GARANTI Eiendomsmegling Sandef 13 Krogsveen avd Larvik 1 Krogsveen avd Larvik 1 Krogsveen avd Sandefjord 45 Krogsveen avd Sandefjord 45 Nettmeglerne no 11 Nettmeglerne no 11 PRIVATmegleren Sandefjord 23 PRIVATmegleren Sandefjord 23 Z Eiendom AS 3 Z Eiendom AS 3 smart bolig og næringsmegling as 1 smart bolig og næringsmegling as 1 Aktiv Eiendomsmegling Sandefjord Tønsberg Andebu 4 Aktiv Eiendomsmegling Sandefjo 4 DNB Eiendom Fritid Vestfold 1 DNB Eiendom Fritid Vestfold 1 DNB Eiendom Larvik 1 DNB Eiendom Larvik 1 DNB Eiendom Sandefjord 40 DNB Eiendom Sandefjord 40 DNB Eiendom nybygg Vestfold 1 DNB Eiendom nybygg Vestfold 1 EiendomsMegler 1 Sandefjord 38 EiendomsMegler 1 Sandefjord 38 GARANTI Eiendomsmegling Sandefjord 13 GARANTI Eiendomsmegling Sandef 13 Krogsveen avd Larvik 1 Krogsveen avd Larvik 1 Krogsveen avd Sandefjord 45 Krogsveen avd Sandefjord 45 Nettmeglerne no 11 Nettmeglerne no 11 PRIVATmegleren Sandefjord 23 PRIVATmegleren Sandefjord 23 Z Eiendom AS 3 Z Eiendom AS 3 smart bolig og næringsmegling as 1 smart bolig og næringsmegling as 1 Publisert Siste døgn 1 Siste døgn 1 Siste 3 dager 10 Siste 3 dager 10 Siste uke 30 Siste uke 30 Siste måned 69 Siste måned 69 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 25 av totalt 182 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først Vesterøya Huvik Stilig eiendom i rolige omgivelser i enden av blindvei Areal 256m² Adresse Hagåsveien 6 3219 Sandefjord Prisantydning 4 500 000 Megler EiendomsMegler 1 Sandefjord Åsen Breidablikk Stor familiebolig beliggende på fantastisk naturtomt Areal 182m² Adresse Bjørneveien 5b 3216 Sandefjord Prisantydning 4 250 000 Megler DNB Eiendom Larvik Hystadstranda Lekker enebolig med solrik og sjønær beliggenhet Areal 160m² Adresse Hystadstranda 9B 3209 Sandefjord Prisantydning 4 850 000 Megler DNB Eiendom Sandefjord Breidablikk Hasle Lys og lekker selveierleilighet To soverom sentralt solrikt bar Areal 64m² Adresse Nedre Haslevei 5 3229 Sandefjord Prisantydning 1 650 000 Megler EiendomsMegler 1 Sandefjord VESTERØYA Innholdsrik og velholdt landbrukseiendom med flere bygninger ca 354 daa Areal 260m² Adresse Øvre Holtan vei 9A 3234 Sandefjord Prisantydning 9 000 000 Megler EiendomsMegler 1 Sandefjord Hunsrød flott moderne enebolig stilig kjk m spiseplass 2 flislagte bad 4 sov Areal 160m² Adresse Hunsrødskogen 13 3241 Sandefjord Prisantydning 4 250 000 Megler EiendomsMegler 1 Sandefjord Ringkollen Fint beliggende andelsleilighet 95 kvm med 3 soverom Garasje samt sti Areal 95m² Adresse Ringkollen 23 B 3227 Sandefjord Prisantydning 1 040 000 Fellesgjeld 302 601 Totalpris 1 342 601 Megler PRIVATmegleren Sandefjord Enebolig med tilhørende garasje Flott beliggenhet i blindvei på Unneberg Barnevennlig Areal 118m² Adresse Gildbuveien 4 3228 Sandefjord Prisantydning 2 450 000 Megler PRIVATmegleren Sandefjord Korsvik Tangen Solrikt og barnevennlig beliggende enebolig med fantastisk eiertomt U Areal 200m² Adresse Korsvikveien 18 3234 Sandefjord Prisantydning 4 290 000 Megler PRIVATmegleren Sandefjord Sentrum FLYTT RETT INN Lys tiltalende og oppgradert leilighet m 2 soverom i 5 etg Areal 84m² Adresse Holmbrua 3 3211 Sandefjord

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?catId=16000&localGeo=true&municipality=Sandefjord (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Eiendom
    7 Krogsveen avd Tønsberg 7 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 3 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 3 Z Eiendom AS 13 Z Eiendom AS 13 smart bolig og næringsmegling as 5 smart bolig og næringsmegling as 5 DNB Eiendom Teie 1 DNB Eiendom Teie 1 DNB Eiendom Tønsberg 17 DNB Eiendom Tønsberg 17 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 5 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 5 EiendomsMegler 1 Tønsberg 18 EiendomsMegler 1 Tønsberg 18 Krogsveen avd Tønsberg 7 Krogsveen avd Tønsberg 7 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 3 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 3 Z Eiendom AS 13 Z Eiendom AS 13 smart bolig og næringsmegling as 5 smart bolig og næringsmegling as 5 Publisert Siste 3 dager 3 Siste 3 dager 3 Siste uke 7 Siste uke 7 Siste måned 16 Siste måned 16 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 25 av totalt 69 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først Stokke Vennerød Stor tomt i hyggelige og landlige omgivelser Areal Adresse Vennerødveien Tomt 1 3160 Stokke Prisantydning 640 000 Megler DNB Eiendom Teie Stokke Bokemoa Pen 2 roms i 2 etg med garasje og solrik balkong Areal 56m² Adresse Moaveien 9D 3160 Stokke Prisantydning 1 390 000 Fellesgjeld 108 000 Totalpris 1 498 000 Megler DNB Eiendom Tønsberg Stokke Bokemoa Innholdsrik enebolig med garasje pen tomt og attraktiv beliggenhet Areal 165m² Adresse Moaveien 14 3160 Stokke Prisantydning 2 850 000 Megler DNB Eiendom Tønsberg Stokke Bokemoa Stor enebolig i attraktivt område D Garasje 70 m2 Areal 267m² Adresse Mårveien 31 3160 Stokke Prisantydning 4 200 000 Megler DNB Eiendom Tønsberg Stokke Vear Enebolig med garasje på stor tomt sentralt på Vear Areal 144m² Adresse Melsomvikveien 609 3173 Vear Prisantydning 2 350 000 Megler DNB Eiendom Tønsberg Stokke Vear Stor familiebolig med 4 soverom 2 bad Stor kjellerstue Dobbel garasje Areal 212m² Adresse Glanutveien 16 3173 Vear Prisantydning 3 500 000 Megler DNB Eiendom Tønsberg Vear Tønsberg Herskapelig enebolig med utleiedel og dobbelgarasje Store solrike ter Areal 355m² Adresse Blåkollveien 27 3173 Vear Prisantydning 6 690 000 Megler PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere Stokke Sjuestokk Sommeridyll med nydelig utsikt båtplass og kjørevei helt frem Areal 108m² Adresse Sjuestokkåsen 20 3159 Melsomvik Prisantydning 3 900 000 Megler Krogsveen avd Tønsberg STOKKE BUD MOTTATT SMÅBRUK 3 KM FRA SENTRUM STOR LÅVE OG VOGNSKJUL Areal 125m² Adresse Tassebekkveien 251 3160 Stokke Prisantydning 2 350 000 Megler Eie Eiendomsmegling Tønsberg Solgt Stokke Vear Fin familiebolig med pent opparbeidet uteområde Areal 123m² Adresse Vearlia 15 3173 Vear Prisantydning 2 480 000 Megler DNB Eiendom Tønsberg Stokke Sentrum Strøken leilighet m heis i 3 etg 2 sov Parkering Areal 81m² Adresse Storgata 18 3160 Stokke Prisantydning 2 125 000 Megler DNB Eiendom Tønsberg Stokke Sentrum Pen leilighet i 2 etg Solrik balkong Sentralt Areal 67m² Adresse Kastanjeveien 2 D 3160 Stokke Prisantydning 1 800 000 Megler DNB Eiendom Tønsberg Pen enebolig på

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?catId=16000&localGeo=true&municipality=Stokke (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Eiendom
    1 DNB Eiendom Nybygg Buskerud 1 DNB Eiendom Drammen 9 DNB Eiendom Drammen 9 EiendomsMegler 1 Drammen 1 EiendomsMegler 1 Drammen 1 EiendomsMegler 1 Nedre Eiker 1 EiendomsMegler 1 Nedre Eiker 1 Eiendomsmegler Dahl AS 9 Eiendomsmegler Dahl AS 9 Estate Eiendomsmegler Dahl AS 1 Estate Eiendomsmegler Dahl AS 1 Publisert Siste døgn 1 Siste døgn 1 Siste 3 dager 2 Siste 3 dager 2 Siste uke 2 Siste uke 2 Siste måned 5 Siste måned 5 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 22 av totalt 22 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først Stilig og velholdt 3 roms leilighet med fin uteplass Ingen forkjøpsrett Kort vei til Areal 70m² Adresse Steinhoggerveien 3A 3060 Svelvik Prisantydning 1 590 000 Fellesgjeld 584 569 Totalpris 2 174 569 Megler EiendomsMegler 1 Nedre Eiker NØSTERUD SVELVIK Ny arkitekttegnet tomannsbolig Kun 10 min fra Drammen Areal 109m² Adresse Nøsterudveien 43 3060 Svelvik Prisantydning 3 190 000 Verditakst 3 500 000 Megler DNB Eiendom Drammen Nesbygda Svelvik Oppussingsobjekt med flott beliggenhet 4 soverom 2 stuer Areal 145m² Adresse Sørjordet 24 3060 Svelvik Prisantydning 1 790 000 Verditakst 1 800 000 Lånetakst 1 500 000 Megler EiendomsMegler 1 Drammen Krok Svelvik Koselig hytte med flott utsikt Nær sjøen 2 nye bad Stor terrasse B Areal 54m² Adresse Kroksjordet 9 3060 Svelvik Prisantydning 1 590 000 Verditakst 1 850 000 Megler DNB Eiendom Drammen Solgt SVELVIK Enebolig med panoramautsikt og båtplass Areal 139m² Adresse Høyers vei 12 3060 Svelvik Prisantydning 1 950 000 Verditakst 1 950 000 Lånetakst 1 750 000 Megler Eiendomsmegler Dahl AS Nordby Sagbukta Flott landsted v vannet Bygget i 2006 m god standard Solrikt Fin Areal 78m² Adresse Svelvikveien 609 3060 Svelvik Prisantydning 2 590 000 Verditakst 2 600 000 Lånetakst 2 250 000 Megler Eiendomsmegler Dahl AS Solgt Hella Svelvik Fin hytte med nydelig utsikt over fjorden Stor terrasse 3 soverom Areal 77m² Adresse Gjerrudveien 37 3060 Svelvik Prisantydning 1 390 000 Verditakst 1 400 000 Megler DNB Eiendom Drammen SVELVIK Bedehus sentrumsnært beliggende i etablert boligområde Igangsatt omreguler Areal 445m² Adresse Myhresgate 19 3060 Svelvik Prisantydning 2 000 000 Megler Eiendomsmegler Dahl AS BRENTÅSEN BOLIGOMRÅDE Utviklingstomt selges ca 53 mål Regulert til inntil 50 boenhe Areal 53000m² Adresse Brentåsen Boligområde 3060 Svelvik Prisantydning 10 000 000 Megler Eiendomsmegler Dahl AS SVELVIK SENTRUM Fin leilighet beliggende i toppetasjen Heis garasje terrasse Areal 75m² Adresse Storgaten 69 3060 Svelvik Prisantydning 2 090 000 Verditakst 2 100 000 Lånetakst 1 870 000 Megler Eiendomsmegler Dahl AS Solgt Krokåsen Svelvik Koselig hytte med utsikt og solrik tomt Areal 49m² Adresse Utsiktsveien 13 3060 Svelvik Prisantydning 1 430 000 Verditakst 1 430 000 Megler DNB Eiendom Drammen Svelvik sentrum Beliggende i vannkanten mot Svelvikstrømmen Areal 73m² Adresse Storgaten 71C 3060 Svelvik Prisantydning 2 350 000 Verditakst 2 350 000 Megler DNB Eiendom Drammen

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?catId=16000&localGeo=true&municipality=Svelvik (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Eiendom
    Tønsberg 2 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 1 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 1 EiendomsMegler 1 Sandefjord 2 EiendomsMegler 1 Sandefjord 2 EiendomsMegler 1 Tønsberg 1 EiendomsMegler 1 Tønsberg 1 Krogsveen avd Tønsberg 10 Krogsveen avd Tønsberg 10 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 2 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 2 Z Eiendom AS 12 Z Eiendom AS 12 DNB Eiendom Fritid Vestfold 1 DNB Eiendom Fritid Vestfold 1 DNB Eiendom Majorstuen 1 DNB Eiendom Majorstuen 1 DNB Eiendom Teie 2 DNB Eiendom Teie 2 DNB Eiendom Tønsberg 2 DNB Eiendom Tønsberg 2 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 1 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 1 EiendomsMegler 1 Sandefjord 2 EiendomsMegler 1 Sandefjord 2 EiendomsMegler 1 Tønsberg 1 EiendomsMegler 1 Tønsberg 1 Krogsveen avd Tønsberg 10 Krogsveen avd Tønsberg 10 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 2 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 2 Z Eiendom AS 12 Z Eiendom AS 12 Publisert Siste 3 dager 1 Siste 3 dager 1 Siste uke 2 Siste uke 2 Siste måned 9 Siste måned 9 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 25 av totalt 34 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først Tjøme Sentrum Idyllisk enebolig med fine detaljer og mye sjel Areal 136m² Adresse Kirkerønningen 2 3145 Tjøme Prisantydning 3 100 000 Megler DNB Eiendom Tønsberg Tjøme v Vrengen Innholdrik enebolig m 4 soverom og 2 bad et renovert i 2014 skjerm Areal 126m² Adresse Vestveien 36 3145 Tjøme Prisantydning 1 650 000 Megler EiendomsMegler 1 Tønsberg TJØME Vestvendt hytte med sjøutsikt og sol til ca 22 30 ca 300m til sjøen innla Areal 92m² Adresse Vestveien 405 3145 Tjøme Prisantydning 2 500 000 Megler EiendomsMegler 1 Sandefjord Tjøme Ormelet Idyllisk perle midt i Røssensund Tinglyst båtplass og bruksrett til br Areal 149m² Adresse Ormeletveien 154 3145 Tjøme Prisantydning 6 100 000 Megler Krogsveen avd Tønsberg Solgt Tjøme Moderne enebolig fra 2006 m idyllisk hage terrasse 2 atelierer og stor utebod Areal 132m² Adresse Moveien 21 3145 Tjøme Prisantydning 3 700 000 Megler PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere Solgt TJØME SENTRUM Enderekkehus med god planløsning og sentral beliggenhet Areal 85m² Adresse Pytterønningen 1 A 3145 Tjøme Prisantydning 1 490 000 Megler DNB Eiendom Teie Tjøme Sentrum Stor flott leilighet i første etg med 3 sov og garasje Areal 99m² Adresse Haugsrønningen 37 3145 Tjøme Prisantydning 2 950 000 Megler DNB Eiendom Teie TJØME GRAND PARK Areal 102m² Adresse Vestveien 644 LEILIGHET NR 6 3145 Tjøme Prisantydning 3 290 000 Megler Z Eiendom AS GRAND PARK TJØME SENTRUM Areal 99m² Adresse Vestveien 644 3145 Tjøme Prisantydning 3 490 000 Megler Z Eiendom AS Tjøme Havna Delikat endeleilighet på et lite høydedrag sjøutsikt og mye sol Areal Adresse Scandic Havna Tjøme leil 613 3145 Tjøme Prisantydning 2 750 000 Megler Krogsveen avd Tønsberg TJØME HVASSER UNIK MULIGHET BYGGEKLAR HYTTETOMT Areal Adresse Tjønnebergveien 3148 Hvasser Prisantydning 3 000 000 Megler Z Eiendom AS Tjøme Dalskilen Flott fritidsbolig med

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?catId=16000&localGeo=true&municipality=Tj%C3%B8me (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Eiendom
    Eiendomsmegling Tønsberg 4 EiendomsMegler 1 Tønsberg 14 EiendomsMegler 1 Tønsberg 14 Krogsveen avd Tønsberg 24 Krogsveen avd Tønsberg 24 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 8 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 8 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 60 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 60 Z Eiendom AS 15 Z Eiendom AS 15 smart bolig og næringsmegling as 2 smart bolig og næringsmegling as 2 Aktiv Eiendomsmegling Sandefjord Tønsberg Andebu 2 Aktiv Eiendomsmegling Sandefjo 2 DNB Eiendom Horten 1 DNB Eiendom Horten 1 DNB Eiendom Teie 4 DNB Eiendom Teie 4 DNB Eiendom Tønsberg 20 DNB Eiendom Tønsberg 20 DNB Eiendom nybygg Vestfold 2 DNB Eiendom nybygg Vestfold 2 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 4 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 4 EiendomsMegler 1 Tønsberg 14 EiendomsMegler 1 Tønsberg 14 Krogsveen avd Tønsberg 24 Krogsveen avd Tønsberg 24 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 8 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 8 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 60 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 60 Z Eiendom AS 15 Z Eiendom AS 15 smart bolig og næringsmegling as 2 smart bolig og næringsmegling as 2 Publisert Siste 3 dager 4 Siste 3 dager 4 Siste uke 21 Siste uke 21 Siste måned 73 Siste måned 73 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 25 av totalt 156 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først Tønsberg Træleborg Selveierleilighet med uteplass Kjøkken stue og sov Areal 46m² Adresse Staverngaten 6 3112 Tønsberg Prisantydning 1 650 000 Megler DNB Eiendom Tønsberg Tønsberg Gauterød Innholdsrik bolig 3 soverom usjenert hage garasje Areal 114m² Adresse Gauterødveien 70 A 3114 Tønsberg Prisantydning 2 200 000 Megler DNB Eiendom Tønsberg Tønsberg Eik Stort hus m usjenert og sentral bel på populære Eik Areal 197m² Adresse Løkkeveien 2 B 3122 Tønsberg Prisantydning 4 400 000 Megler DNB Eiendom Tønsberg Jarlsø Endeleilighet med gode sol og lysforhold To store terrasser Flott sjøutsi Areal 89m² Adresse Jarlsøveien 80 3124 Tønsberg Prisantydning 4 950 000 Megler PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere Tønsberg Kaldnes Pent og innholdsrikt enderekkehus med usjenert terrasse 2 stuer 4 so Areal 143m² Adresse Solveien 19 C 3115 Tønsberg Prisantydning 2 590 000 Megler PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere TØNSBERG GAUTERØD PEN SOLRIK OG PRAKTISK FAMILIEBOLIG MED GARASJE Areal 120m² Adresse Gauterødveien 45 C 3154 Tolvsrød Prisantydning 3 590 000 Megler Z Eiendom AS TØNSBERG MIDTLØKKEN II Stor 2 roms aldersleil i U etg Sydvestvendt og pen med stor Areal 53m² Adresse Skiringsalgaten 1 C leil 532 3116 Tønsberg Prisantydning 1 238 966 Fellesgjeld 614 359 Totalpris 1 853 325 Megler OBOS Eiendomsmeglere Vestfold Tønsberg Robergrønningen Praktisk og lettstelt enderekkehus med 3 sov Hagedel Popul Areal 89m² Adresse Mester Mortens vei 3A 3123 Tønsberg Prisantydning 2 190 000 Megler Z Eiendom AS Tolvsrød Sandeåsen Innholdrsik familibolig over 3 plan flat og solrik tomt rolig o Areal 137m² Adresse Fenris vei 10 3150 Tolvsrød Prisantydning 3 275 000 Megler EiendomsMegler 1 Tønsberg Tønsberg Solvang Endeleilighet i 1 etg m arealeffektiv løsning

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?catId=16000&localGeo=true&municipality=T%C3%B8nsberg (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Eiendom
    Krogsveen avd Tønsberg 8 Meglerhuset Leinæs AS 2 Meglerhuset Leinæs AS 2 PRIVATmegleren Horten 3 PRIVATmegleren Horten 3 PRIVATmegleren Larvik 4 PRIVATmegleren Larvik 4 PRIVATmegleren Sandefjord 2 PRIVATmegleren Sandefjord 2 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 10 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 10 Z Eiendom AS 3 Z Eiendom AS 3 smart bolig og næringsmegling as 3 smart bolig og næringsmegling as 3 DNB Eiendom Drammen 1 DNB Eiendom Drammen 1 DNB Eiendom Holmestrand 2 DNB Eiendom Holmestrand 2 DNB Eiendom Larvik 4 DNB Eiendom Larvik 4 DNB Eiendom Revetal 2 DNB Eiendom Revetal 2 DNB Eiendom Sandefjord 4 DNB Eiendom Sandefjord 4 DNB Eiendom Teie 2 DNB Eiendom Teie 2 DNB Eiendom Tønsberg 4 DNB Eiendom Tønsberg 4 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 2 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 2 EiendomsMegler 1 Sandefjord 7 EiendomsMegler 1 Sandefjord 7 Eiendomsmegler Dahl AS 2 Eiendomsmegler Dahl AS 2 Krogsveen avd Larvik 4 Krogsveen avd Larvik 4 Krogsveen avd Sandefjord 9 Krogsveen avd Sandefjord 9 Krogsveen avd Tønsberg 8 Krogsveen avd Tønsberg 8 Meglerhuset Leinæs AS 2 Meglerhuset Leinæs AS 2 PRIVATmegleren Horten 3 PRIVATmegleren Horten 3 PRIVATmegleren Larvik 4 PRIVATmegleren Larvik 4 PRIVATmegleren Sandefjord 2 PRIVATmegleren Sandefjord 2 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 10 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 10 Z Eiendom AS 3 Z Eiendom AS 3 smart bolig og næringsmegling as 3 smart bolig og næringsmegling as 3 Publisert Siste døgn 1 Siste døgn 1 Siste 3 dager 6 Siste 3 dager 6 Siste uke 12 Siste uke 12 Siste måned 29 Siste måned 29 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 25 av totalt 80 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først Vesterøya Huvik Stilig eiendom i rolige omgivelser i enden av blindvei Areal 256m² Adresse Hagåsveien 6 3219 Sandefjord Prisantydning 4 500 000 Megler EiendomsMegler 1 Sandefjord VESTERØYA Innholdsrik og velholdt landbrukseiendom med flere bygninger ca 354 daa Areal 260m² Adresse Øvre Holtan vei 9A 3234 Sandefjord Prisantydning 9 000 000 Megler EiendomsMegler 1 Sandefjord Vestskogen Særdeles innholdsrik og flott bolig rett ved sjøen sol fra morgen til Areal 302m² Adresse Amundrødveien 73 3142 Vestskogen Prisantydning 6 290 000 Megler PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere Korsvik Tangen Solrikt og barnevennlig beliggende enebolig med fantastisk eiertomt U Areal 200m² Adresse Korsvikveien 18 3234 Sandefjord Prisantydning 4 290 000 Megler PRIVATmegleren Sandefjord Re Brår Revetal Enebolig med 3 godkjente boenheter med kort gangavstand til Revetal Areal 207m² Adresse Ramskiveien 15 3175 Ramnes Prisantydning 2 500 000 Megler DNB Eiendom Revetal SANDE SKAFJELLÅSEN Stor enebolig med sokkelleilighet og god beliggenhet Areal 229m² Adresse Flintveien 16 3070 Sande I Vestfold Prisantydning 4 450 000 Verditakst 4 500 000 Lånetakst 4 050 000 Megler Eiendomsmegler Dahl AS Stokke Bokemoa Stor enebolig i attraktivt område D Garasje 70 m2 Areal 267m² Adresse Mårveien 31 3160 Stokke Prisantydning 4 200 000 Megler DNB Eiendom Tønsberg Særdeles tiltalende enebolig med sjøutsikt i sørlandsidyllen

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?catId=16000&localGeo=true&pRoomAreaFrom=200 (2015-08-20)
    Open archived version from archive