archive-no.com » NO » J » JARLSBERGAVIS.NO

Total: 331

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Jarlsberg Avis - Eiendom
    1 999 999 kr 1 4 000 000 kr 4 999 999 kr 2 4 000 000 kr 4 999 999 kr 2 Størrelse 60 m² 79 m² 1 60 m² 79 m² 1 100 m² 199 m² 1 100 m² 199 m² 1 200 m² eller mer 1 200 m² eller mer 1 Antall soverom Minst 1 soverom 3 Minst 1 soverom 3 Minst 2 soverom 3 Minst 2 soverom 3 Minst 3 soverom 2 Minst 3 soverom 2 Minst 4 soverom 1 Minst 4 soverom 1 Firma EiendomsMegler 1 Larvik 1 EiendomsMegler 1 Larvik 1 EiendomsMegler 1 Nedre Eiker 1 EiendomsMegler 1 Nedre Eiker 1 EiendomsMegler 1 Sandefjord 1 EiendomsMegler 1 Sandefjord 1 EiendomsMegler 1 Larvik 1 EiendomsMegler 1 Larvik 1 EiendomsMegler 1 Nedre Eiker 1 EiendomsMegler 1 Nedre Eiker 1 EiendomsMegler 1 Sandefjord 1 EiendomsMegler 1 Sandefjord 1 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 3 av totalt 3 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først Vesterøya Huvik Stilig eiendom i rolige omgivelser i enden

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?catId=16000&localGeo=true&pubTimeFrom=0 (2015-08-20)
    Open archived version from archive


  • Jarlsberg Avis - Eiendom
    6 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 2 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 2 EiendomsMegler 1 Horten 1 EiendomsMegler 1 Horten 1 EiendomsMegler 1 Larvik 2 EiendomsMegler 1 Larvik 2 EiendomsMegler 1 Nedre Eiker 1 EiendomsMegler 1 Nedre Eiker 1 EiendomsMegler 1 Sandefjord 5 EiendomsMegler 1 Sandefjord 5 EiendomsMegler 1 Tønsberg 1 EiendomsMegler 1 Tønsberg 1 Eiendomsmegler Dahl AS 1 Eiendomsmegler Dahl AS 1 GARANTI Horten 3 GARANTI Horten 3 Meglerhuset Leinæs AS 1 Meglerhuset Leinæs AS 1 PRIVATmegleren Larvik 1 PRIVATmegleren Larvik 1 PRIVATmegleren Sandefjord 3 PRIVATmegleren Sandefjord 3 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 4 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 4 Proaktiv Asker 1 Proaktiv Asker 1 Z Eiendom AS 2 Z Eiendom AS 2 Aktiv Eiendomsmegling Sandefjord Tønsberg Andebu 3 Aktiv Eiendomsmegling Sandefjo 3 DNB Eiendom Drammen 1 DNB Eiendom Drammen 1 DNB Eiendom Holmestrand 1 DNB Eiendom Holmestrand 1 DNB Eiendom Horten 1 DNB Eiendom Horten 1 DNB Eiendom Larvik 2 DNB Eiendom Larvik 2 DNB Eiendom Revetal 1 DNB Eiendom Revetal 1 DNB Eiendom Sandefjord 1 DNB Eiendom Sandefjord 1 DNB Eiendom Teie 1 DNB Eiendom Teie 1 DNB Eiendom Tønsberg 6 DNB Eiendom Tønsberg 6 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 2 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 2 EiendomsMegler 1 Horten 1 EiendomsMegler 1 Horten 1 EiendomsMegler 1 Larvik 2 EiendomsMegler 1 Larvik 2 EiendomsMegler 1 Nedre Eiker 1 EiendomsMegler 1 Nedre Eiker 1 EiendomsMegler 1 Sandefjord 5 EiendomsMegler 1 Sandefjord 5 EiendomsMegler 1 Tønsberg 1 EiendomsMegler 1 Tønsberg 1 Eiendomsmegler Dahl AS 1 Eiendomsmegler Dahl AS 1 GARANTI Horten 3 GARANTI Horten 3 PRIVATmegleren Sandefjord 3 PRIVATmegleren Sandefjord 3 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 4 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 4 Z Eiendom AS 2 Z Eiendom AS 2 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 25 av totalt 45 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først NØTTERØY MUNKEREKKA OPPUSSINGSOBJEKT MED GOD UTSIKT OG SOLFORHOLD Areal 88m² Adresse Munkerekkveien 122 3142 Vestskogen Prisantydning 2 300 000 Megler Eie Eiendomsmegling Tønsberg Vesterøya Huvik Stilig eiendom i rolige omgivelser i enden av blindvei Areal 256m² Adresse Hagåsveien 6 3219 Sandefjord Prisantydning 4 500 000 Megler EiendomsMegler 1 Sandefjord Stilig og velholdt 3 roms leilighet med fin uteplass Ingen forkjøpsrett Kort vei til Areal 70m² Adresse Steinhoggerveien 3A 3060 Svelvik Prisantydning 1 590 000 Fellesgjeld 584 569 Totalpris 2 174 569 Megler EiendomsMegler 1 Nedre Eiker Gon Stor eiendom særdeles attraktivt beliggende på Gon Gode utviklingsmuligheter Bo Areal 185m² Adresse Berglyveien 2 3260 Larvik Prisantydning 4 300 000 Megler EiendomsMegler 1 Larvik Tønsberg Træleborg Selveierleilighet med uteplass Kjøkken stue og sov Areal 46m² Adresse Staverngaten 6 3112 Tønsberg Prisantydning 1 650 000 Megler DNB Eiendom Tønsberg Åsen Breidablikk Stor familiebolig beliggende på fantastisk naturtomt Areal 182m² Adresse Bjørneveien 5b 3216 Sandefjord Prisantydning 4 250 000 Megler DNB Eiendom Larvik Sjarmerende enebolig med stor hage Areal 141m² Adresse Nesveien 83 3158 Andebu Prisantydning 1 750 000 Megler Aktiv Eiendomsmegling Sandefjord

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?catId=16000&localGeo=true&pubTimeFrom=1 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Eiendom
    Horten 4 EiendomsMegler 1 Horten 4 EiendomsMegler 1 Larvik 3 EiendomsMegler 1 Larvik 3 EiendomsMegler 1 Nedre Eiker 1 EiendomsMegler 1 Nedre Eiker 1 EiendomsMegler 1 Sandefjord 8 EiendomsMegler 1 Sandefjord 8 EiendomsMegler 1 Tønsberg 9 EiendomsMegler 1 Tønsberg 9 Eiendomsmegler Dahl AS 5 Eiendomsmegler Dahl AS 5 GARANTI Eiendomsmegling Sandefjord 2 GARANTI Eiendomsmegling Sandef 2 GARANTI Horten 7 GARANTI Horten 7 GARANTI Larvik 3 GARANTI Larvik 3 Krogsveen avd Larvik 3 Krogsveen avd Larvik 3 Krogsveen avd Sandefjord 10 Krogsveen avd Sandefjord 10 Krogsveen avd Tønsberg 3 Krogsveen avd Tønsberg 3 Meglerhuset Leinæs AS 13 Meglerhuset Leinæs AS 13 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 2 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 2 PRIVATmegleren Horten 2 PRIVATmegleren Horten 2 PRIVATmegleren Kvelland og Partnere 1 PRIVATmegleren Kvelland og Par 1 PRIVATmegleren Larvik 2 PRIVATmegleren Larvik 2 PRIVATmegleren Sandefjord 5 PRIVATmegleren Sandefjord 5 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 10 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 10 Proaktiv Asker 2 Proaktiv Asker 2 Z Eiendom AS 6 Z Eiendom AS 6 Aktiv Eiendomsmegling Sandefjord Tønsberg Andebu 3 Aktiv Eiendomsmegling Sandefjo 3 DNB Eiendom Larvik 3 DNB Eiendom Larvik 3 DNB Eiendom Revetal 4 DNB Eiendom Revetal 4 DNB Eiendom Sandefjord 5 DNB Eiendom Sandefjord 5 DNB Eiendom Teie 5 DNB Eiendom Teie 5 DNB Eiendom Tønsberg 12 DNB Eiendom Tønsberg 12 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 6 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 6 EiendomsMegler 1 Horten 4 EiendomsMegler 1 Horten 4 EiendomsMegler 1 Larvik 3 EiendomsMegler 1 Larvik 3 EiendomsMegler 1 Sandefjord 8 EiendomsMegler 1 Sandefjord 8 EiendomsMegler 1 Tønsberg 9 EiendomsMegler 1 Tønsberg 9 Eiendomsmegler Dahl AS 5 Eiendomsmegler Dahl AS 5 GARANTI Horten 7 GARANTI Horten 7 GARANTI Larvik 3 GARANTI Larvik 3 Krogsveen avd Larvik 3 Krogsveen avd Larvik 3 Krogsveen avd Sandefjord 10 Krogsveen avd Sandefjord 10 Meglerhuset Leinæs AS 13 Meglerhuset Leinæs AS 13 PRIVATmegleren Sandefjord 5 PRIVATmegleren Sandefjord 5 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 10 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 10 Z Eiendom AS 6 Z Eiendom AS 6 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 25 av totalt 144 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først Vesterøya Huvik Stilig eiendom i rolige omgivelser i enden av blindvei Areal 256m² Adresse Hagåsveien 6 3219 Sandefjord Prisantydning 4 500 000 Megler EiendomsMegler 1 Sandefjord Stilig og velholdt 3 roms leilighet med fin uteplass Ingen forkjøpsrett Kort vei til Areal 70m² Adresse Steinhoggerveien 3A 3060 Svelvik Prisantydning 1 590 000 Fellesgjeld 584 569 Totalpris 2 174 569 Megler EiendomsMegler 1 Nedre Eiker Gon Stor eiendom særdeles attraktivt beliggende på Gon Gode utviklingsmuligheter Bo Areal 185m² Adresse Berglyveien 2 3260 Larvik Prisantydning 4 300 000 Megler EiendomsMegler 1 Larvik Sjarmerende enebolig med stor hage Areal 141m² Adresse Nesveien 83 3158 Andebu Prisantydning 1 750 000 Megler Aktiv Eiendomsmegling Sandefjord Tønsberg Hystadstranda Lekker enebolig med solrik og sjønær beliggenhet Areal 160m² Adresse Hystadstranda 9B 3209 Sandefjord Prisantydning 4 850 000 Megler DNB Eiendom

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?catId=16000&localGeo=true&pubTimeFrom=2 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Eiendom
    Eiendom Tønsberg 28 DNB Eiendom Tønsberg 28 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 10 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 10 EiendomsMegler 1 Drammen 1 EiendomsMegler 1 Drammen 1 EiendomsMegler 1 Horten 6 EiendomsMegler 1 Horten 6 EiendomsMegler 1 Larvik 5 EiendomsMegler 1 Larvik 5 EiendomsMegler 1 Nedre Eiker 1 EiendomsMegler 1 Nedre Eiker 1 EiendomsMegler 1 Sandefjord 14 EiendomsMegler 1 Sandefjord 14 EiendomsMegler 1 Tønsberg 13 EiendomsMegler 1 Tønsberg 13 Eiendomsmegler Dahl AS 8 Eiendomsmegler Dahl AS 8 GARANTI Eiendomsmegling Sandefjord 5 GARANTI Eiendomsmegling Sandef 5 GARANTI Horten 16 GARANTI Horten 16 GARANTI Larvik 9 GARANTI Larvik 9 Krogsveen avd Larvik 11 Krogsveen avd Larvik 11 Krogsveen avd Sandefjord 26 Krogsveen avd Sandefjord 26 Krogsveen avd Tønsberg 25 Krogsveen avd Tønsberg 25 Meglerhuset Leinæs AS 18 Meglerhuset Leinæs AS 18 Nettmeglerne no 1 Nettmeglerne no 1 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 9 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 9 PRIVATmegleren Horten 8 PRIVATmegleren Horten 8 PRIVATmegleren Kvelland og Partnere 1 PRIVATmegleren Kvelland og Par 1 PRIVATmegleren Larvik 6 PRIVATmegleren Larvik 6 PRIVATmegleren Sandefjord 8 PRIVATmegleren Sandefjord 8 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 27 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 27 Proaktiv Asker 2 Proaktiv Asker 2 Z Eiendom AS 24 Z Eiendom AS 24 DNB Eiendom Horten 7 DNB Eiendom Horten 7 DNB Eiendom Larvik 10 DNB Eiendom Larvik 10 DNB Eiendom Sandefjord 15 DNB Eiendom Sandefjord 15 DNB Eiendom Teie 16 DNB Eiendom Teie 16 DNB Eiendom Tønsberg 28 DNB Eiendom Tønsberg 28 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 10 Eie Eiendomsmegling Tønsberg 10 EiendomsMegler 1 Sandefjord 14 EiendomsMegler 1 Sandefjord 14 EiendomsMegler 1 Tønsberg 13 EiendomsMegler 1 Tønsberg 13 Eiendomsmegler Dahl AS 8 Eiendomsmegler Dahl AS 8 GARANTI Horten 16 GARANTI Horten 16 GARANTI Larvik 9 GARANTI Larvik 9 Krogsveen avd Larvik 11 Krogsveen avd Larvik 11 Krogsveen avd Sandefjord 26 Krogsveen avd Sandefjord 26 Krogsveen avd Tønsberg 25 Krogsveen avd Tønsberg 25 Meglerhuset Leinæs AS 18 Meglerhuset Leinæs AS 18 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 9 OBOS Eiendomsmeglere Vestfold 9 PRIVATmegleren Horten 8 PRIVATmegleren Horten 8 PRIVATmegleren Sandefjord 8 PRIVATmegleren Sandefjord 8 PRIVATmegleren Wilhelmsen og Partnere 27 PRIVATmegleren Wilhelmsen og P 27 Z Eiendom AS 24 Z Eiendom AS 24 Søk i avgrensingen Vis i liste Vis i kart Viser 1 25 av totalt 351 resultater i Eiendom Sorter etter Mest relevant Publisert nyeste først Publisert eldste først Areal p rom høyeste først Areal p rom laveste først Salgspris høyeste først Salgspris laveste først Totalpris høyeste først Totalpris laveste først Vesterøya Huvik Stilig eiendom i rolige omgivelser i enden av blindvei Areal 256m² Adresse Hagåsveien 6 3219 Sandefjord Prisantydning 4 500 000 Megler EiendomsMegler 1 Sandefjord Stilig og velholdt 3 roms leilighet med fin uteplass Ingen forkjøpsrett Kort vei til Areal 70m² Adresse Steinhoggerveien 3A 3060 Svelvik Prisantydning 1 590 000 Fellesgjeld 584 569 Totalpris 2 174 569 Megler EiendomsMegler 1 Nedre Eiker Gon Stor eiendom særdeles attraktivt beliggende på Gon Gode utviklingsmuligheter Bo Areal 185m² Adresse Berglyveien 2 3260 Larvik Prisantydning 4 300 000 Megler EiendomsMegler 1 Larvik Sjarmerende enebolig med stor hage Areal 141m² Adresse Nesveien 83 3158 Andebu Prisantydning 1 750 000

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom.html?catId=16000&localGeo=true&pubTimeFrom=3 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Eiendom - Kart
    Favoritter Favorittlisten din ble oppdatert Du finner den her Laster inn kartdata Lokale annonser Annonser i hele Norge Dine valg Avgrens søket Vis i liste Vis i kart Adresse Havnegaten 7 postboks 303 3080 Holmestrand Ansvarlig redaktør Pål Norby vik

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendom/kart.html (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Bolig til salgs - Sandefjord - Vesterøya / Huvik- Stilig eiendom i rolige omgivelser i enden av blindvei.
    over omgivelsene Boligen ligger i et veletablert og populært boligstrøk med gangavstand til indre havn og videre til sentrum med alle fasiliteter Flotte tur og rekreasjonsområder i nærområdet i tillegg til bl a idrettspark skoler barnehager og dagligvareforretning Eiendommen ligger høyt og fritt til usjenert i forhold til naboer og med meget gode solforhold Adkomst Fra sentrum følger man Kilgaten til man kommer til rundkjøringen ved skilting mot Vesterøya Følg Vesterøyveien mot høyre og følg veien og hold til venstre når veien deler seg Følg veien til toppen av bakken På toppen tar man så inn til venstre inn Østerliveien Følg veien opp bakken og ta så Hagåsveien til høyre Boligen ligger helt i enden av veien på venstre side fritt og flott helt usjenert i forhold til naboer og grensende til vakker natur Tomtebeskrivelse Pent opparbeidet tomt med statuer og store krukker som gjør eiendommen meget flott Eiendommen er fra veien omkranset med søyler i mur med smijernsgjerder og en vakker port som gir et pent inntrykk når man ankommer eiendommen Innkjørselen er lagt med belegningsstein og hagen er lagt med plen og beplantet med prydbusker og noe vintergrønt Det er opparbeidet flotte uterom så her kan man flytte seg etter solen eller finne et svalt sted om ønskelig Vei vann og kloakk Privat vei offentlig vann og avløp Byggmåte Boligen er oppført i mur og bindingsverk på fjellgrunn Kledd med tømermannskledning og liggende dobbelfals Saltak m halvvalm tekket med betongtakstein Energimerking Energimerke G og oppvarmingskarakter GUL Kjøpsbetingelser Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt Regulering Boligen ligger i et uregulert område men omfattes av kommunedelplanens arealdel hvor formålet er bolig vedtaksdato 22 05 2014 Sandefjord kommune har flg kommentar til eksisterende planer Det er vedtatt reguleringsplan for eiendommen Fjøllbu gnr 113

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendomsprospekt/3266793.html?localGeo=true (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Bolig til salgs - Svelvik - Stilig og velholdt 3 roms leilighet med fin uteplass. Ingen forkjøpsrett! Kort vei til sentrum med de fleste fasiliteter.
    nær tilknytning til natur og sjø Stedet er også egnet for bevegelseshemmede Grunnane Naturreservat ble opprettet i 1981 et viktig våtmarksområde som skal verne om et rikt og interessant fugleliv vegetasjonen og annet dyreliv som er naturlig knyttet til området Kyststien går fra Berger gjennom naturreservatet og til Svelvik hvor det er mulig å ta Kyststi ferja over til Hurumlandet Vi har mye å være stolt av i Svelvik Tekst tatt fra Svelvik kommunes hjemmeside Attraktivt og sentralt beliggende i rolig boligområde med gangavstand til sentrum I sentrum er det dagligvarebutikker forretninger ulike typer servicetilbud kafeer og fjorden med båthavn og bade og fiskemuligheter Nærhet både til barneskole ungdomsskole barnehager og idrettshall Kort vei til marka med fine turmuligheter og flotte rekreasjonsområder på Batteriøya og Trulsestranda Kort vei til busstopp med god kommunikasjon til Drammen og Sande og ca 25 minutter med bil til Drammen Ferjeforbindelse til Hurumlandet med fjordforbindelse til Drøbak og Oslo siden Adkomst Fra Drammen Følg Rv 319 til Svelvik og kjør rett frem i rundkjøring ved Shell stasjonen mot Svelvik syd Ta Eikveien opp til høyre i svingen Følg Eikveien til avkjøring til Steinhoggerveien på høyre side Blir skiltet ved fellesvisning Tomtebeskrivelse Fin selveiertomt som grenser runt husene opparbeidet med gressplen asfaltert p plass gruset oppgjørsel pryd og nyttebusker Vei vann og kloakk Offentlig vei vann og kloakk med privat vei og stikkledninger til offentlig nett Byggmåte Støpt betong fundament gulv med avdratt overflate Grunnmur oppført av betong leca Yttervegger over grunnmur av isolert bindingsverk og utvendig stående panel Saltak tekket med takstein Isolert ytterdørdør av god kvalitet Takrenner og nedløp av lakkert stål Utvendig stående kledning Kjøpsbetingelser Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt Regulering Eiendommen er regulert til boligformål i h t reguleringsplan godkjent 25 06 1987

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendomsprospekt/3266778.html?localGeo=true (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Bolig til salgs - Larvik - Gon - Stor eiendom særdeles attraktivt beliggende på Gon. Gode utviklingsmuligheter. Boligen har behov for oppussing.
    Gon Stille og rolig beliggende i et meget barnevennlig område med sti ned til flotte svaberg og Gonstranda like utenfor døren Kort avstand til offentlig transport barnehage skole idrettsanlegg småbåthavn strender og fine naturområder Det er ca 5 km til Larvik sentrum og indre havn Eiendommen har innkjøring fra Gonveien inn til Franklinveien og deretter inn til Berglyveien Tomtebeskrivelse Boligen ligger på en stor og fin naturtomt med gode solforhold og usjenerte forhold Eiendommen består av to stk gårds og bruksnummer 1002 311 og 1002 327 Tomten har meget gode utviklingsmuligheter Vei vann og kloakk Offentlig tilknyttet vann og avløp Kommunal vei Byggmåte Kjeller er oppført med betong blokker og gråstein Det er stubbloft i gulv skille mot krypkjeller Veggkonstruksjoner av standard mur og trekonstruksjoner reisverk og dimensjoner fra byggeår ca 10 15 cm tykkelse på stendere usikkert angående isolasjon i fakk trolig asfalt vindsperre papp og stående tømmermanns kledning Takkonstruksjonen er et plassbygd saltak med kaldt loft tekket med rupanel som undertak og enkelt krummet betong takstein som tekking Energimerking Energimerke G og oppvarmingskarakter ORANSJE Kjøpsbetingelser Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt Regulering Eiendommen omfattes av reguleringsplanen for Rekkevik Gon med formål bolig kjøreveg Vedtaksdato 01 11 1965 Deler av bnr 327 i nord er regulert til kjøreveg Fyring Oppvarming Det er montert ildsted av typen lukket vedovn i gang 2 etg åpen peis i stue 1 etg og parafinovn i stue 1 etg Dagtank tilførsel ble observert på soverom sovealkove i 2 etg Det må sies at dette utgår og må fjernes på sikt Forøvrig elektrisk oppvarming Berglyveien 2 3260 Larvik Prisantydning 4 300 000 Primær rom 185 m² Antall soverom 4 Lagre favoritt x Send forespørsel til selger Navn E post Supervisning Visning 26 08 2015 16 30 17

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendomsprospekt/3266777.html?localGeo=true (2015-08-20)
    Open archived version from archive