archive-no.com » NO » J » JARLSBERGAVIS.NO

Total: 331

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Jarlsberg Avis - Bolig til salgs - Andebu - Sjarmerende enebolig med stor hage.
    1 3 km til badestrand hvis man følger veien Bebyggelse Eiendommen ligger i landlige omgivelser med spredt bebyggelse Enebolig med garasje Adkomst Fra Sandefjord kjører du retning Andebu på Kodalveien Ta til venstre på Halumveien så til venstre til Vestre Andebu Vei retning Høyjord Huset ligger på høyre side Det vil bli satt opp visningsskilt under visning Byggemåte Mur og trekonstruksjon Se vedlagte boligsalgsrapport avholdt 10 08 15 iht NS3940 av Anders Auen for teknisk beskrivelse av eiendommen Areal 1 etg 99 Bra Kjeller 100 Bra Følgende rom inngår i primærareal Kjeller Gang kjellerstue vaskerom vindfang 1 etg Bad gang kjøkken stue soverom vindfang og WC Kjeller Gang kjellerstue vaskerom vindfang 1 etg Bad gang kjøkken stue soverom vindfang og WC Utstyr Parabol abonnement må kjøper stå for selv Oppvarming Elektrisk varmekabler på vaskerom i kjeller varmelist på badet i 1 etg og vedovn Tomten Pen opparbeidet tomt med planarealer og beplantning Betongheller rundt boligen og gruset gårdsplass Parkering Oppstillingsplass på egen tomt samt to garasjeplasser og carport Vei vann avløp Septiktank Borrevann felles med 3 naboer Privat vei fra Nesveien og frem til eiendommen Offentlige kommunale avgifter Kr 4 048 pr årI dette inngår avgift for Renovasjon feie og tilsynsavgift Kommunale Avgifter og gebyrer utgjør totalt pr år kr 4 048 I dette inngår avgift for Renovasjon feie og tilsynsavgift Tømming av septiktank tilkommer annenhver år Faste løpende kostnader Kommunale avgifter septik parabol TV internett strøm og forsikring Ferdigattest midlertidig brukstillatelse Det er utstedt ferdigattest på eiendommen Utleie Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut Konsesjon Eiendommen er konsesjonsfri Odel Det er ikke odel på eiendommen Diverse Kjøper gjøres kjent med at kjellerstuen er tegnet inn som hobbyrom på byggetegninger Dette er ikke forsøkt omsøkt og er dermed ikke godkjent Reguleringsmessige forhold Boligen ligger i et LNF område og kommuneplanen gjelder Eiendommens betegnelse Gnr 93 Bnr 46 i Andebu kommune Oppgjør Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse Eierskifteforsikring Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10 I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning Boligkjøperforsikring Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene Les om denne på www help no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon Løsøre og tilbehør Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1 februar 2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www nef no Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg Solgt som den er Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse jf avhendingsloven 3

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendomsprospekt/3266751.html?localGeo=true (2015-08-20)
    Open archived version from archive


  • Jarlsberg Avis - Bolig til salgs - Sandefjord - Hystadstranda - Lekker enebolig med solrik og sjønær beliggenhet!
    på Hystadstranda og holder en meget god standard Eiendommen gir generelt et meget godt inntrykk og kan anbefales av megler Beliggenhet Meget rolig solrik og barnevennlig beliggenhet helt innerst i blindvei Eiendommen ligger i et eldre spredt bebygget boligområde Boligen ligger bynært med de fleste fasiliteter i nærheten Ca 1 km til Store Bergan barneskole og 2 km til Ranvik ungdomsskole og under 1 km til Sole barnehage Dagligvare forretning i umiddelbar nærhet Flotte tur og fritidsområder i området Lysløype og idrettsplass i gangavstand Kort vei til badestrender og Sandefjordsfjorden Eiendommen ligger rett ved vannet og muligheten for båtplass på Hystadstranda eller Thorøya er til stede Oppvarming Varmekabler gulv hele første etasje samt bad andre etasje Panelovner i stue og 3 soverom i andre etasje Gasspeis i stue første etasje Adkomst Fra Sandefjord sentrum følger man Hystadveien mot sør og like før Rema 1000 på Thorøya tar du til venstre inn Hystadstranda Eiendommer ligger så på høyre hånd Det vil bli skiltet ved fellesvisninger Tomten Enkelt og lettstelt selveier tomt opparbeidet med gruset innkjøring og gressplen rundt huset Terrasse på sør og vestsiden av huset Gode solforhold Parkering Garasje med el portåpner oppført i 2013 Ellers parkering i egen gårdsplass Diverse Garasje oppført i 2013 Varme i gulv hele første etasje Nytt og moderne Eget Walk In Closet Vestvendt balkong Ca 100 kvm terrasse Muligheter for båtplass Hystadstranda 9B 3209 Sandefjord Prisantydning 4 850 000 Primær rom 160 m² Antall soverom 3 Lagre favoritt Bestill prospekt x Send forespørsel til selger Navn E post Supervisning Gi bud Visning 25 08 2015 1730 1815 Visninger vil bli annonsert på internett For eventuelle private visninger ta kontakt med megler Jonas Madsen på tlf 944 88 086 for avtale Kontakt megler Jonas Madsen Eiendomsmegler Mobil 94 48 80 86 Send e post x

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendomsprospekt/3266779.html?localGeo=true (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Bolig til salgs - Larvik - LARVIK - TJØLLINGVOLLEN - Pen 3 roms selveier fra 2004 - rekkehus på en flate.
    båtliv Flott leilighet tilrettelagt for eldre med enkel og trappefri adkomst Oppvarming Oppvarming skjer med elektrisitet Det er montert pipe i boligen Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde overtas boligen slik den fremstår på visning Adkomst Fra Larvik sentrum kjøres til Gloppe bru Tjøllingveien og eiendommen er beliggende på venstre side av veien ca 200 meter før Tjølling kirke Vis a vis Coop Prix på Tjøllingvollen Tomten Sameiet tomt på ca 3500 kvm iflg opplysninger fra Larvik kommune Tomten er pent opparbeidet med asfaltert gårdsplass plenlagt have stor felles uteplass med sittegruppe og lekeplass for de minste Egen solrik terrasse Parkering På felles grunn samt i carport Diverse Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen Øvrige hvitevarer medfølger i utgangspunktet ikke Fremtidige beslutninger fattet via styret eller ved generalforsamling i borettslaget kan føre til endringer i fellesutgifter eller fellesgjeld Tjøllingveien 516 3280 Tjodalyng Prisantydning 1 900 000 Fellesutgifter 1 500 Primær rom 80 m² Antall soverom 2 Lagre favoritt Bestill prospekt x Send forespørsel til selger Navn E post Supervisning Gi bud Visning 24 08 2015 1600 1700 Etter avtale med selger oppdragsansvarlig Kontakt megler Emil Hvatum Eiendomsmegler Mobil 90 17 96 20 Send e post x Send e post til megler Avsender E post Din melding Nettsted DNB Eiendom Larvik Prisdetaljer Prisantydning 1 900 000 Ligningsverdi 548 075 Fellesutgifter 1 500 Kommunale avgifter 9 035 Annen informasjon Område Norge Vestfold Larvik Primær rom areal 80 m² Tomt 3498 Eierform Selveier Eiendomstype Leilighet Byggeår 2004 Gårdsnummer 1037 Bruksnummer 70 Seksjonsnummer 14 Selgertype Megler Bruttoareal BTA 91 m² Fellesutg inkl Felles byggforsikring snørydding forretningførsel Canal digital og utvendig vedlikehold I tillegg betales det for bruk av strøm i egen leilighet til Tjøllingvollen boligsameie fordi det er en fellesmåler for alle leilighetene Dette avregnes utfra faktisk forbruksom

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendomsprospekt/3266581.html?localGeo=true (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Bolig til salgs - Tønsberg - Tønsberg / Træleborg - Selveierleilighet med uteplass - Kjøkken, stue og sov
    Det er dusjhjørne servant wc og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel Romslig kjøkken Innredningen har integrert stekeovn stekeplate og oppvaskmaskin Opplegg for kjøleskap Kjøkkenbord og stoler medfølger Kjøleskap medfølger ikke Leiligheten har laminatgulv Det er malt strie på vegger og malte flater plater i himling Se forøvrig vedlagte boligsalgsrapport Beliggenhet Sentralt beliggende i et trafikkstille og rolig område med kort vei til alt Tønsberg sentrum har å tilby Det er gangavstand til Farmandstredet buss stasjon jernbanen treningssentre kafeer restauranter og bryggas yrende folkeliv Denne leiligheten har egen hagedel og markterrasse her kan man nyte solen fra morgen til kveld Oppvarming Vedovn i stuen Termostatstyrte varmekabler i bad For øvrig elektriske panelovner Opplysningene er hentet fra boligsalgsrapporten Det er ikke varmekilder i alle rom Adkomst Fra Tønsberg sentrum følger du Stoltenbergsgate til lyskrysset og tar inn St Olavs gate mot Træleborg Følg så denne til Holmestrandgaten krysser og ta til høyre Eiendommen ligger i hjørnet Holmestrandgaten Staverngaten og denne leiligheten har adkomst fra Staverngaten Tomten Pent opparbeidet hagetomt Denne enheten disponerer stor del av hagen usjenert med hekk Markterrasse og utepeis gjør dette til en utvidet del av boligen sommerstid Parkering Gateparkering etter gjeldende bestemmelser Diverse Eierskifteforsikring Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring Staverngaten 6 3112 Tønsberg Prisantydning 1 650 000 Fellesutgifter 141 Primær rom 46 m² Antall soverom 1 Lagre favoritt Bestill prospekt x Send forespørsel til selger Navn E post Supervisning Gi bud Visning 24 08 2015 1600 1700 Som annonsert eller etter avtale med eiendomsmegler Kontakt megler Edvard Konttorp Berg Eiendomsmegler Mobil 94 88 84 66 Send e post x Send e post til megler Avsender E post Din melding Nettsted DNB Eiendom Tønsberg Prisdetaljer Prisantydning 1 650 000 Ligningsverdi 342 162 Fellesutgifter 141 Kommunale avgifter 8 111 Annen informasjon Område Norge Vestfold Tønsberg Primær rom areal 46 m²

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendomsprospekt/3266637.html?localGeo=true (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Bolig til salgs - Sandefjord - Åsen/Breidablikk - Stor familiebolig beliggende på fantastisk naturtomt!
    en prakfull beliggenhet i et av Sandefjords mest attraktive boligområde kun 1 km fra sentrum Området er stille og fredelig med nydelige turområder skoler barnehager og sentrum kun en kort spasertur unna Bjørneveien har svært lite gjennomgangtrafikk og er meget barnevennlig Det er også en meget trafikkvennlig skolevei med 30 km sone for de aller minste til populære Sande Barneskole Breidablikk ungdomsskole ligger også rett i nærheten Oppvarming Boligen varmes opp ved bruk av sentralfyr elektrisitet varmekabler på begge bad stue i underetasje og sommerstue Adkomst Fra Sandefjord sentrum kjører man Museumsgata nordover mot Gokstadveien I rundkjøringen ved Sandar Kirke tar man til venstre og opp mot Dølebakken På toppen av bakken kommer Bjørneveien inn til høyre Boligen ligger da på høyre side Boligen er skiltet med til salgs plakat Tomten Fantastisk naturtomt beliggende på en høyde Eiendommen ligger meget usjenert og solrikt til og er pent opparbeidet med plen blomsterbed og busker Parkering Det er parkering til en bil i garasje i boligen For øvrig god plass til parkering av bil på egen grunn Diverse Arealer De oppgitte arealer er hentet fra boligsalgsrapport Arealer beregnes etter bruken av rommet på befaringstidspunktet uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene Plantegninger Vedlagte plantegninger er ikke målbare og avvik kan forekomme Rom på plantegningene er en illustrasjon definert etter dagens faktiske bruk og evt mulige innredninger Plantegninger er ikke nødvendigvis i samsvar med byggemeldte og godkjente tegninger Hvitevarer Hvitevarer medfølger ikke Varme Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde overtas boligen slik den fremstår på visning Dekoder tuner medfølger ikke Garderobeskap på soverom kontor medfølger ikke Bjørneveien 5b 3216 Sandefjord Prisantydning 4 250 000 Primær rom 182 m² Antall soverom 3 Lagre favoritt Bestill prospekt x Send forespørsel til selger Navn E post Supervisning Gi bud Visning

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendomsprospekt/3266613.html?localGeo=true (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Næringseiendom til salgs - Hof - Idyllisk småbruk med 2 stallbokser og beite på egen eiendom. Over 15 mål tomt.
    har like gode muligheter for å komme seg raskt til fjells som til sjøs Innen en times kjøring har man Drammen og Oslo ellers er det kort vei til Holmestrand Tønsberg Sandefjord Skien og Kongsberg og 1 mil til Hof sentrum med servicetilbud for det daglige behovet Kort vei til Bergsvannet her er det veldig flott å bade sommerstid med strand og flytebrygge Ellers er det mangfoldige flotte turområder i nærheten i skog og mark Bebyggelse Spredt boligbebyggelse samt noe landbruk Adkomst Fra Tønsberg kjør Bispeveien mot Hof og ved Haslestad Bruk ta til venstre inn RV312 Grenneslinna Kjør opp til enden av Bergsvannet opp til venstre til Åsgårdveien Etter 1 2 km ta til venstre du er fremme etter ca 150 meter Velkommen til Åsgårdveien 4 Det vil bli satt opp visningsskilt under visning Byggemåte Se vedlagte verditakst ev boligsalgsrapport avholdt 22 06 2015 iht NS3940 av Anders Kjær for teknisk beskrivelse av eiendommen Areal 1 etg 120 Bra 2 etg 34 Bra Kjeller 21 Bra Følgende rom inngår i primærareal 1 etasje Kjøkken spisestue stue tv stue bad entre og 2 soverom Loftsetasje Bad gang kontor og soverom Oppvarming Vedovn på kjøkken og i stuen Boligen oppvarmes med rentbrennende vedovner dels termostatstyrte varmeovner og dels termostatstyrte varmekabler Tomten Det foreligger i følge kommunen ikke målebrev på denne eiendommen Parkering God plass til parkering på eiendommen samt mulighet for parkering inne i garasjen Vei vann avløp Privat vei vann og avløp Septik på jordet Eget borrevann med nyere pumpe fra 2013 Offentlige kommunale avgifter Kr 6 544 pr årI dette inngår avgift for helårs renovasjon feieavgift tilsyn og årlig tømming septiktank på 6m3 Faste løpende kostnader Kommunale avgifter forsikring strøm tømming av septik og tv internett Ferdigattest midlertidig brukstillatelse Det er ikke utstedt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendomsprospekt/3266804.html?localGeo=true (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Bolig til salgs - Larvik - Larvik - Glassverktunet - Tiltalende 2-roms selveierleilighet med sjøen som nærmeste nabo - Lekkert bad - Balkong -Heis
    ligger i er den første i Petter Wessels kvarter man får på høyre hånd når man kommer fra retning Larvik kirke Inngangen til leiligheten er fra hagen i midten av komplekset Beskrivelse av tomt hage 593 1 kvm selveiet tomt Hele tomten er bebygd Sameiet er en del av velforeningen i Petter Wessels kvarter og disponerer med dette et stort pent opparbeidet område med parkering veier og gangveier samt en pent opparbeidet hage med uteplasser lekeplass og grill Vei Vann Avløp Offentlig tilknyttet vann og avløp Privatvei Kommentar Adkomst over gbnr 3020 2560 Reguleringsforhold Bebyggelsesplan Blomquisttomta Formål bolig 31 05 1988 Kommunedelplan Larvik by Formål bolig Periode 2006 2018 Kommuneplanensarealdel Formål bolig paragraf 11 8 b infrastruktursone Periode 2010 2022 Reguleringsbestemmelser foreligger Bestemmelser i kommuneplanens arealdel paragraf 2 11 pkt 5 og paragraf 7 3 pkt 1 åpner for tilknytning til fjernvarme Myndighetenes intensjon med fjernvarmesatsning er at den skal være konkurransedyktig prismessig and andre energislag bl a elektrisitet Siden dette ikke kan oppnåes i Larvik med nåværende el priser unntas tilknytningsplikten Faste løpende kostnader Endringer i lånevilkår herunder renteendringer vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter Oppgjør Fullt oppgjør kontant før overtagelse Finansiering Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette Totale kostnader 1 890 000 Prisantydning 17 176 Andel av fellesgjeld 1 907 176 Totalpris ekskl omkostninger Omkostninger172 Panteattest kjøper 525 Tingl gebyr obligasjon 525 Tingl gebyr skjøte 47 670 Dokumentavgift forutsatt salgssum inkl f gjeld 1 907 176 48 892 Omkostninger totalt 1 956 068 Totalpris inkl omkostninger NB Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning Energiforbruk Årlig estimert strømforbruk i følge Skagerak energi 18 08 2015 er 8797 kwh Spesifikasjon av lån Spesifikasjon av lån Lånenummer 25107714513 Larvikbanken Annuitetslån 2 terminer per år Rentesats per 30 07 2015 3 35 pa Antall terminer til innfrielse 9 Saldo per 30 07 2015 452 680 Andel av saldo 9 163 siste termin 27 12 2019 Lånenummer 25107714521 Larvikbanken Annuitetslån 2 terminer per år Rentesats per 30 07 2015 3 35 pa Antall terminer til innfrielse 9 Saldo per 30 07 2015 395 884 Andel av saldo 8 013 Første termin 27 06 2009 Første avdrag 27 12 2009 siste termin 27 12 2019 Diverse Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann feiervesen på eiendommen Dersom det ikke er varmekilder i alle rom fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i Viktig informasjon for selger og kjøper Hvitevarer som ikke er integrert i innredning medfølger ikke i handelen Overtagelse Etter nærmere avtale Eierskifteforsikring Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendomsprospekt/3266790.html?localGeo=true (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Bolig til salgs - Holmestrand - PEN ENEBOLIG FRA 2007 I POPULÆRT BOLIGOMRÅDE - 4 SOVEROM - DOBBEL GARASJE - PENT TOMT - KORT VEI TIL SKOLE/BARNEHAGE.
    folk med fjellheis og raskere tog 23260718 Vi ønsker velkommen til visning Passer ikke den oppsatte tiden så ta kontakt med Stein Erik Lie så finner vi en tid som passer Jeg er også behjelpelig med gratis verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig For utfyllende informasjon plantegninger flere bilder og salgsoppgave trykk Bestill prospekt fra tilbyder i høyre kolonne Bebyggelse Eneboligbebyggelse Adkomst Fra Holmestrand sentrum kjører man RV 315 Hvittingfossveien Ta av til høyre inn Rambergveien i krysset ved Shell bensinstasjonen Ta så Kleivanveien til venstre og følg denne til man får Konvallveien høyre hånd Eiendommen ligger på venstre hånd i gaten Det vil bli skiltet med Proaktiv visningsskilt på visningsdagen Tomten Areal 566 Eierform Eiet tomt Lettstelt og fin solrik tomt pent opparbeidet med plen bed og busker Den er nylig gruset og fremstår som pen og ryddig Byggemåte Fundamentert med antatt ringmur og støpt isolert såle på antatt faste masser Vannbåren varme i støpt såle Bygget er lagt på drenerende masser Se vedlagte boligsalgsrapport avholdt 18 08 15 hvor ovennevnte opplysninger er hentet fra for nærmere teknisk beskrivelse av eiendommen Areal Primærrom 137 kvm Bruksareal 140 kvm Bruttoareal 151 kvm Følgende rom inngår i P rom 1 etasje Entre vaskerom wc soverom stue og kjøkken 2 etasje Loftsstue bad wc 3 soverom BRA fordeling pr etasje 1 etasje 80 kvm 2 etasje 60 kvm Arealangivelsen er hentet fra vedlagt takst boligsalgsrapport utført 18 08 15 Megler har ikke kontrollmålt boligen Utstyr Sentralstøvsuger Varmepumpe Hvitevarer som ikke er integrert medfølger ikke Oppvarming Vannbåren varme i gulv i hele 1 etasje vedovn varmepumpe og varmekabler på bad 2 etasje Energimerking Alle eiendommer som selges leies ut skal ha energiattest Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m² Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig For ytterligere informasjon se www energimerking no Dersom eier har energimerket eiendommen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler Dersom eier ikke har lagt frem energiattest og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning innen ett år etter at avtale om salg er inngått Parkering Dobbel garasje med elektrisk portåpner Ellers parkering på tomten Vei vann avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk og fellesledninger Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt Offentlige kommunale avgifter Kr 11 328 pr årVann avløp og renovasjon Faste løpende kostnader Årlig strømforbruk var i 2013 Kr 14830 kWh og i 2014 Kr 14 830 kWh Kommunale avgifter 11 328 pr år Altibox 6 500 pr år Beløpene tar utgangspunkt i nåværende eiers forbruk og avtaler Ferdigattest midlertidig brukstillatelse Det finnes ikke ferdigattest midlertidig brukstillatelse i arkivet til Holmestrand kommune pr 13 08 2015 Utleie Fra 1 januar 2014 er det krav

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendomsprospekt/3266803.html?localGeo=true (2015-08-20)
    Open archived version from archive