archive-no.com » NO » J » JARLSBERGAVIS.NO

Total: 331

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Jarlsberg Avis - Boligtomt til salgs - Stokke - Stokke / Vennerød - Stor tomt i hyggelige og landlige omgivelser.
    20 min til Sandefjord sentrum Eiendommen er beliggende i et rolig og naturskjønt område med korte avstander til både Sandefjord og Tønsberg Adkomst Fra Tønsberg kjører man mot E18 og Sem for så å ta av til Sem sentrum Ta så Andebuveien inn til høyre i Sem sentrum og følg veien over E18 og et godt stykke til Arnadal Kirke og ta her Vennerødveien inn til venstre Følg Vennerødveien ca 3 5 km før tomten er beliggende på høyre hånd inn en liten stikkvei Det vil bli satt opp til salgs plakat på tomten og tomten vil markeres opp med merkebånd i terrenget Tomten Tomten ligger inntil Vennerødveien med ferdig lagt strøm og privat vann og avløpsanlegg like ved eiendommen I dag er det natur tomt men mulighetene er store for å opparbeide en flott eiendom på en liten kolle som gir flotte solforhold fra morgen til kveld Diverse Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med tomtesalget Vennerødveien Tomt 1 3160 Stokke Prisantydning 640 000 Lagre favoritt Bestill prospekt x Send forespørsel til selger Navn E post Supervisning Gi bud Visning Etter avtale med selger oppdragsansvarlig eller v selvsyn Kontakt megler Richard Askjem Eiendomsmegler Mobil 93 08 95 66

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendomsprospekt/3266321.html?localGeo=true (2015-08-20)
    Open archived version from archive


  • Jarlsberg Avis - Bolig til salgs - Holmestrand - Tiltalende halvpart av tomannsbolig i solrikt og barnevennlig område- Garasje
    etg har boblebadekar wc og servant med underskap På soverom er det skyvedørsgarderobe med innredning samt garderobeskap i vindfang Beliggenhet Eiendommen ligger solrikt og barnevennlig til på toppen av Sollifeltet Her er det kort vei til barnehage og barneskole samt forretning på Gullhaug Flotte turområder rett utenfor dør i Botnemarka med oppkjørte løyper vinterstid og turstier sommerstid Eiendommen ligger i et stille og rolig område uten gjennomgangstrafikk øverst i feltet Inneholder Tomannsbolig over to plan som inneholder 1 etg Vindfang kjøkken bad spisestue med trapp til 2 etg stue med utgang til hellelagt uteplass 2 etg Gang med luke til loft Bad 3 soverom Knekott Garasje med hems Lekestue i hage Adkomst Fra Holmestrand sentrum følg Hvittingfossveien Rv 315 mot Gullhaug I rundkjøringen på Gullhaug ta Solliveien til høyre og følg denne helt opp til toppen og ta dereeter Svalestien til venstre Eiendommen ligger så på venstre hånd Diverse Boligen er tilkoblet Altibox Parkering Garasje med hems og god plass i gårdsplass til parkering Tomten Eiendommen ligger usjenert til med thujahekk rundt hele som skjermer for innsyn Opparbeidet med plen belegningsstein og asfaltert gårdsplass Oppvarming Varmekabler på alle gulv i 1 etg vedovn i stue Regulering Eiendommen ligger i regulert område Nøkkelinformasjon balkong barnevennlig garasje kabel tv parkett rolig Svalestien 1 B 3089 Holmestrand Prisantydning 2 300 000 Primær rom 101 m² Antall soverom 3 Lagre favoritt x Send forespørsel til selger Navn E post Visning 24 08 2015 16 30 17 30 Kontakt megler Main Haslestad Hansen Phone 08750 Mobil 412 47 887 Send e post x Send e post til megler Avsender E post Din melding Nettsted GARANTI Horten Prisdetaljer Prisantydning 2 300 000 Ligningsverdi 409 976 Kommunale avgifter 10 929 Annen informasjon Område Norge Vestfold Holmestrand Primær rom areal 101 m² Tomt 1078 Eierform Selveier Tomt eierform

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendomsprospekt/3266316.html?localGeo=true (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Bolig til salgs - Re - Re/Brår/Revetal - Enebolig med 3 godkjente boenheter, med kort gangavstand til Revetal
    av betong med termostatstyrt varmekabel og fliser Vegger malt glassfiberstrie på betong dels trevegg Bad hybel nord Gulver av betong med termostatstyrt varmekabel og fliser lagt 2011 Vegger oppgradert 2011 med fliser på underlag av murpuss dels trevegg Bad 1 etasje Gulvkonstruksjon av trevirke med påstøp av betong termostatstyrt varmekabel og fliser Vegger med fliser på antatt underlag av rupanel og gipsplater Kjøkken hybel syd Kjøkkeninnredning fra byggeår bestående av massive folierte skrog og massive fronter av heltre eik Kjøkken hybel nord Kjøkkeninnredning fra ca 1995 med massive folierte skrog og massive fronter av mdf materiale Kjøkken 1 etasje Kjøkkeninnredning av polsk fabrikkat montert ny 2007 Innredningen består av massive folierte skrog og fronter Beliggenhet Boligen ligger i rolige og barnevennlige omgivelser innerst i blindvei Det er ca 5 min gange til Revetal sentrum som har de fleste fasiliteter som dagligvarebutikk klesforretninger frisører treningsstudio restauranter apotek vinmonopol bank byggevarehandel m m Der er det også barnehage og ungdomsskole Det er kort vei til Bergsåsen der det er videregående skole idrettsanlegg med kunstgressbane idrettshall kaldhall og tennisbane Oppvarming Jøtul vedovn av støpejern Termostatstyrt gulvvarme i på bad i utleiedel samt bad kjøkken og vaskerom hovedetasje Adkomst Fra Revetal sentrum kjører man mot Ramnes i rundkjøringen Ta andre vei til høyre inn Ramskiveien følg denne ca 250meter og kjør inn til høyre Boligen ligger da innerst i veien Boligen vil bli skiltet med DNB eiendoms visningskilt ved fellesvisning Tomten Delvis natur tomt som er opparbeidet med plen gruset innkjørsel trær og prydbusker Parkering Boligen har en dobbelgarasje med lagring Ellers på egen tomt Diverse Byggemåte Oppført i betong og tre Det har hvert en lekkasje på kjøkken denne er utbedret Og forsikringsselskapet til selger er på saken Ta kontakt med megler for mer info Jordbærplanter utenfor hybel følger ikke med i salget

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendomsprospekt/3266523.html?localGeo=true (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Bolig til salgs - Nøtterøy - Nøtterøy/Valhalla - Enebolig med stort potensiale beliggende høyt og solrikt med fin utsikt!
    parafinovn og murt peis med innsats samt varmepumpe i stue Murt peis med åpen grube i underetasje Videre er det varmelist på vegg på vaskerom Parkering Garasje Parkering i to carporter samt på egen gårdsplass Adkomst Fra Tønsberg kjører man over kanalbroen og til høyre i rundkjøringen Følg veien og ta Sundveien til venstre og følg denne til toppen og Tors vei videre til høyre Frøyas vei går så inn til venstre og eiendommen er beliggende i blindveien på venstre hånd Det vil bli skiltet med PRIVATmeglerens skilt ved fellesvisninger Beskrivelse av tomt hage Meget innbydende hagetomt anlagt med plen og pent opparbeidet med planter og prydbusker Noe skrånende naturtomt beliggende solrikt høyt og usjenert med attraktiv utsikt Servitutter Rettigheter 04 10 1965 3649 BESTEMMELSE OM GJERDE 08 01 1972 124 ERKLÆRING AVTALE Rett til snuplass for kommunen ved vedlikehold av vei m v 29 01 1988 1402 BEST OM VANN KLOAKKLEDN Rettighetshaver 0722 129 232 Rettighetshaver 0722 129 233 Rettighetshaver 0722 129 236 Rettighetshaver 0722 129 237 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m v Legalpant for inntil 1G for ubetalte utgifter Vei Vann Avløp Adkomst via privat vei Offentlig vann og avløp Eiendommen er tilknyttet septiktank Det er ikke kommunal slamtømming Det er vil bli utført VA tiltak som kan utløse pålegg Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer Kart over dette kan sees ved henvendelse til megler eller lastes ned fra eiendommens hjemmeside Alle opplysninger er ifølge Nøtterøy kommune Ferdigattest eller midl brukstillatelse Midlertidig brukstillatelse er utstedt datert 22 11 1967 Ligningsverdi Ligningsverdi som primærbolig kr 886 980 per 12 08 15 Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 128 751 per 12 08 15 Ifølge Skatteetatens Boligkalkulator Reguleringsforhold Eiendommen ligger i regulert område Reguleringsplan for Valhalla Midtåsen vedtatt 07 05 1974 kan sees ved henvendelse til megler eller lastes ned fra eiendommens hjemmeside Formålet med planene er boliger og offentlig friområde Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL Eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer berører eiendommen Alle opplysninger er ifølge Nøtterøy kommune Faste løpende kostnader Strøm ca kr 13 050 pr år ifølge opplysninger fra Skagerak Energi Kommunale avgifter Kr 12 346 pr årBeløpet blir fordelt på fire terminer Feiegebyr og sommerrenovasjon kommer kun på 2 termin Forsikring Beløp er ikke oppgitt da selger ikke har bebodd boligen Oppgjør Fullt oppgjør kontant før overtagelse Finansiering Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette Totale kostnader 3 290 000 Prisantydning Omkostninger82 250 Dokumentavgift forutsatt salgssum 3 290 000 9 200 Boligkjøperforsikring HELP valgfritt 199 50 Panteattest kjøper 525 Tingl gebyr obligasjon 525 Tingl gebyr skjøte 92 699 50 Omkostninger totalt 3 382 699 50 Totalpris inkl omkostninger NB Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning Energiforbruk Estimert energiforbruk er 13 050 kWh pr

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendomsprospekt/3266432.html?localGeo=true (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Bolig til salgs - Svelvik - NØSTERUD-SVELVIK - Ny arkitekttegnet tomannsbolig. Kun 10 min fra Drammen.
    og sov 2 som kan fjernes slik at man får et stort soverom Badet har hvite badromsplater på vegg og lyse grå fliser på gulv med varmekabler Badet er innredet med dobbelt servant med servantskap og dusjhjørne med glassvegger Vaskerommet har gipsvegger og lys grå fliser på gulv med varmekabler Her er sikringsskapet og varmtvannsbereder montert samt opplegg for vaskemaskin 2 etasje utgang til takterrasse med panoramautsikt over Drammensfjorden Utvendig bod Ca 5 kvm Her er ventilasjonsanlegget montert Gulvene i oppholdsrommene er hvit eik av typen Boen parkett Trappene har rustfritt stål og glassrekkverk og trinnene består av hvit eik av typen Boen parkett Beliggenhet Boligen har en nydelig beliggenhet med utsikt over Drammensfjorden Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig området i et nyetablert boligfelt Røysjømarka som ligger i bakkant av eiendommen byr på mange turmuligheter sommer som vinter Eiendommen har kort vei til Tangen barneskole og Støa barnehage Oppvarming Varmekabler i rom som har fliser på gulv Peis i stue av typen Norpeis Ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning Adkomst Fra Bragernes torg i Drammen sentrum følg Nedre Strandgate som går over til Strandveien Ta første avkjørsel i rundkjøring ut på 282 Telthusgata ta så første avkjørsel i rundkjøring og følg 282 Ta til venstre i lyskryss ut på 282 Bjørnstjerne Bjørnsons gate ta andre avkjørsel i rundkjøring og følg 282 Etter ca 400m ta til venstre ut på 319 mot Svelvik Følg Svelvikveien i ca 12 km før du tar til høyre opp Nøsterudveien Følg veien i 1km eiendommen ligger på venstre side Det vil bli skiltet fra Svelvikveien ved annonsert visning Tomten Boligen ligger i en skrånende tomt som er grovplanert Parkering Biloppstillingsplass på egen tomt Diverse Byggetegningene inneholder også godkjent tegning av carport Montert røykvarsler i 1 etasje og Underetasje Vi gjør oppmerksom på at dette er en

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendomsprospekt/3266512.html?localGeo=true (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Bolig til salgs - Sandefjord - Ringkollen - Fint beliggende andelsleilighet ( 95 kvm.) med 3 soverom. Garasje samt stilfull vinterhage/sommerstue
    i et område regulert til boligformål vedtaksdato 26 08 1976 Kommuneplanen arealdel boligformål vedtaksdato 22 05 2014 Arealplaner med tilhørende bestemmelser kan lastes ned fra kartløsningen på kommunens hjemmeside Sandefjord kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter Beskrivelse av borettslaget Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen mens andelseierne eier andeler i borettslaget som gir andelseier borett til en bestemt bolig Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler må dekkes av de øvrige andelseierne Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i borettslagets vedtekter husordensregler regnskap budsjett og årsberetning som ligger som et vedlegg til salgsoppgaven Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne trappevask dugnadsplikt samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold fremleie og bruk av fellesarealer Kollen Borettslag Styreleder Svein Skjolden Adresse Ringkollen 21 B Postnr sted 3227 SANDEFJORD Telefon Mob 90796709 E post er skjo online no Kollen Borettslag har en egen hjemmeside www kollen brl no Sikringsfond Boligselskap er tilknyttet sikringsfond Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS Borettslaget er etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte Faste løpende kostnader Kr 5 066 pr mnd Fellesutgiftene inkluderer Renter og avdrag på andel fellesgjeld kommunale avgifter bygningsforsikring diverse vedlikehold og forsikring av garasjebygg mini HD komplett fra Canal Digital tv og internett brøyting av fellesarealer samt diverse drifts og administrasjonskostnader Fordeling av fellesutgifter Avdrag kr 916 Renter kr 950 Felleskostnader 1 kr 2 687 Tv kostnad kr 313 Fast mnd beløp tilleggslån enkelte beboere kr 200 5 066 Strøm ca kr 500 pr mnd iflg selger Det opplyses om at energiforbruk er individuelt og endres etter interessentens preferanser Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgifter Forsikring i IF Skadeforsikring polisenummer SP0000587748 Endringer i lånevilkår herunder renteendringer vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter Oppgjør Fullt oppgjør kontant før overtagelse Finansiering Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette Totale kostnader 1 040 000 Prisantydning 302 601 Andel av fellesgjeld 1 342 601 Totalpris ekskl omkostninger Omkostninger3 900 Boligkjøperforsikring HELP valgfritt 172 Panteattest kjøper 430 Tingl gebyr BRL skjøte Statens Kartverk 430 Tingl gebyr obligasjon BRL Statens Kartverk 4 932 Omkostninger totalt 1 347 533 Totalpris inkl omkostninger NB Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning Energiforbruk I

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/eiendomsprospekt/3266411.html?localGeo=true (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Stilling
    08 2015 Søknadsfrist 21 08 2015 Kategori Helse medisin og omsorg Arbeidsgiver Larvik kommune Sykepleier Sted Tønsberg Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 15 09 2015 Kategori Helse medisin og omsorg Arbeidsgiver Tønsberg kommune Lærerstillinger Grunnskolen Sted Larvik Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 04 09 2015 Kategori Utdanning og forskning Arbeidsgiver Larvik kommune Barnehagefaglig rådgiver Sted Tønsberg Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 01 09 2015 Kategori Utdanning og forskning Arbeidsgiver Tønsberg kommune Sykepleiere Yttersølia Sykehjem Sted Larvik Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 21 08 2015 Kategori Helse medisin og omsorg Arbeidsgiver Larvik kommune Helsefagarbeider Hjemmetjenester avdeling Lilleskogen Sted Larvik Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 21 08 2015 Kategori Helse medisin og omsorg Arbeidsgiver Larvik kommune 100 driftsavtale ved Nøtterøy Fysikalske Institutt fra Sted Nøtterøy Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 13 09 2015 Kategori Helse medisin og omsorg Arbeidsgiver Nøtterøy kommune Sykepleier 50 Sted Nøtterøy Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 29 08 2015 Kategori Helse medisin og omsorg Arbeidsgiver Nøtterøy kommune Skoler og barnehager vikarer 2015 2016 Sted Nøtterøy Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 01 09 2015 Kategori Utdanning og forskning Arbeidsgiver Nøtterøy kommune Konsulent ved eksamenskontoret vikariat 100 Sted Tønsberg Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 03 09 2015 Kategori Utdanning og forskning Arbeidsgiver Vestfold fylkeskommune Sykepleier og Saksbehandler Sted Sandefjord Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 06 09 2015 Kategori Annet Arbeidsgiver Sandefjord kommune Sykepleier Tjølling sykehjem avd Vollen Sted Larvik Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 28 08 2015 Kategori Helse medisin og omsorg Arbeidsgiver Larvik kommune Sykepleier vernepleier Virksomhet psykisk helse og avhe Sted Larvik Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 04 09 2015 Kategori Helse medisin og omsorg Arbeidsgiver Larvik kommune Sykepleierstudenter helsefagarbeider Larvik Helsehus Sted Larvik Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 28 08 2015 Kategori Helse medisin og omsorg Arbeidsgiver Larvik kommune SAKSBEHANDLER Sted Sandefjord Publisert 14 08 2015 Søknadsfrist

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/jobb.html?catId=10&localGeo=true (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Administrasjon, økonomi og juss - Stilling ledig
    1 Heltid 3 Heltid 3 Sektor Offentlig 4 Offentlig 4 Publisert Siste uke 1 Siste uke 1 Siste måned 4 Siste måned 4 Søk i avgrensingen Viser 1 4 av totalt 4 resultater i Stilling Sorter etter Mest relevant Søknadsfrist Publisert nyeste først Publisert eldste først SAKSBEHANDLER Sted Sandefjord Publisert 14 08 2015 Søknadsfrist 06 09 2015 Kategori Administrasjon økonomi o Arbeidsgiver Sandefjord kommune Saksbehandler Konsulent Sted Holmestrand Publisert 10

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/jobb.html?transId=11&localGeo=true&catId=100 (2015-08-20)
    Open archived version from archive