archive-no.com » NO » J » JARLSBERGAVIS.NO

Total: 331

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Jarlsberg Avis - «Piggfrid» ble reddet av gode hjelpere
    fostermor Etter råd fra dyrlege serverte hun kattemat for kattunger Målet var å få pinnsvinet til å gå opp i vekt før møtet med et nytt fosterhjem Pinnsvinet ble foret med kattemat for kattunger mens Heidi Skreen tok vare på henne Foto Privat Heidi Skreen fra Holmestrand sørget for at pinnsvinet ble reddet og kom seg videre i fosterhjem Foto Privat Dagen før hun ble hentet veide hun 138 gram forteller Skreen Lørdag kveld kom den nye fostermoren Anne Kristin Venås fra Våle for å hente den firbeinte Venås har i løpet av det siste året tatt i mot rundt 15 pinnsvin med behov for hjelp I kjellerleiligheten står to av dem i egne bur med høy På menyen står kattemat og morsmelkerstatning Piggfrid har fortsatt vektøkningen og er nå 160 gram Normalvekt er mellom 700 og 1 600 gram De lever sine gode dager her forsikrer Venås Hun begynte å engasjere seg som pinnsvin fostermor da hun en dag oppdaget åtte pinnsvin som tuslet rundt i hagen hennes De var åpenbart i villrede og Venås ville hjelpe før det var for sent Les også Ta heste råkjørerne Over 1 000 henvendelser i år Gjennom Pinnsvinhjelpen ble hun en del av fosterhjemsordningen der målet er å fôre opp de små insektseterne så mye at de etter en stund kan slippes ut i det fri igjen Jeg har alltid vært fascinert av pinnsvin Det er dyr som må bli tatt skikkelig vare på sier Venås Hun oppfordrer samtidig alle som støter på et pinnsvin til å kontakte Pinnsvinnhjelpen på Ski Der forsøker man etter beste evne å hjelpe pinnsvin i fare i ti fylker i landet Så langt i år har de besvart 1 012 henvendelser om temaet På denne tiden av året handler det mest om morløse barn Etter en

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/dyr/pinnsvin/dyrevelferd/piggfrid-ble-reddet-av-gode-hjelpere/s/5-26-25848 (2015-08-20)
    Open archived version from archive


  • Jarlsberg Avis - Stilling - Stilling ledig
    08 2015 Søknadsfrist 21 08 2015 Kategori Helse medisin og omsorg Arbeidsgiver Larvik kommune Sykepleier Sted Tønsberg Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 15 09 2015 Kategori Helse medisin og omsorg Arbeidsgiver Tønsberg kommune Lærerstillinger Grunnskolen Sted Larvik Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 04 09 2015 Kategori Utdanning og forskning Arbeidsgiver Larvik kommune Sykepleiere Yttersølia Sykehjem Sted Larvik Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 21 08 2015 Kategori Helse medisin og omsorg Arbeidsgiver Larvik kommune Helsefagarbeider Hjemmetjenester avdeling Lilleskogen Sted Larvik Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 21 08 2015 Kategori Helse medisin og omsorg Arbeidsgiver Larvik kommune Sykepleier Tjølling sykehjem avd Vollen Sted Larvik Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 28 08 2015 Kategori Helse medisin og omsorg Arbeidsgiver Larvik kommune Sykepleier vernepleier Virksomhet psykisk helse og avhe Sted Larvik Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 04 09 2015 Kategori Helse medisin og omsorg Arbeidsgiver Larvik kommune Sykepleierstudenter helsefagarbeider Larvik Helsehus Sted Larvik Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 28 08 2015 Kategori Helse medisin og omsorg Arbeidsgiver Larvik kommune Sykepleier og Saksbehandler Sted Sandefjord Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 06 09 2015 Kategori Annet Arbeidsgiver Sandefjord kommune 100 driftsavtale ved Nøtterøy Fysikalske Institutt fra Sted Nøtterøy Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 13 09 2015 Kategori Helse medisin og omsorg Arbeidsgiver Nøtterøy kommune Barnehagefaglig rådgiver Sted Tønsberg Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 01 09 2015 Kategori Utdanning og forskning Arbeidsgiver Tønsberg kommune Sykepleier 50 Sted Nøtterøy Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 29 08 2015 Kategori Helse medisin og omsorg Arbeidsgiver Nøtterøy kommune Skoler og barnehager vikarer 2015 2016 Sted Nøtterøy Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 01 09 2015 Kategori Utdanning og forskning Arbeidsgiver Nøtterøy kommune Konsulent ved eksamenskontoret vikariat 100 Sted Tønsberg Publisert 17 08 2015 Søknadsfrist 03 09 2015 Kategori Utdanning og forskning Arbeidsgiver Vestfold fylkeskommune Lærerstillinger Sted Larvik Publisert 14 08 2015 Søknadsfrist

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/vis/rubrikk/stilling_ledig.html (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Første skoledag, Ekeberg skole | Jarlsberg
    Telefonkatalogen A til Å Bildeserier Bolig til salgs Bursdagshilsen Frisørguide Kart Kontakt oss Kulturliv Lokale bedrifter Mesterguide Nyheter Næringsliv Prisguide no Rubrikkannonser Serviceguide Sett inn annonse Sporten Stilling ledig Telefonkatalogen 1881 Ukens avisannonser Video eAvis Kundeservice Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Forrige 1 2 3 4 35 Neste Første skoledag Ekeberg skole Bilde 1 av 35 Tips bruk piltastene på tasturet

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/forste-skoledag-ekeberg-skole/g/5-26-25383 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Skolestart Hof skole | Jarlsberg
    Mesterguide Nyheter Næringsliv Prisguide no Rubrikkannonser Serviceguide Sett inn annonse Sporten Stilling ledig Telefonkatalogen 1881 Ukens avisannonser Video eAvis Kundeservice Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Forrige 1 2 3 4 24 Neste Skolestart Hof skole Mandag morgen var det første skoledag for 25 spente Hof barn Rektor Inger Hilde Kile håndhilste på alle barna og fjerdeklasse sang en velkomstsang på trappa

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/hof/skoler/bildeserier/skolestart-hof-skole/g/5-26-25839 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • RockArt 2015 | Jarlsberg
    Søk i 1881 Telefonkatalogen A til Å Bildeserier Bolig til salgs Bursdagshilsen Frisørguide Kart Kontakt oss Kulturliv Lokale bedrifter Mesterguide Nyheter Næringsliv Prisguide no Rubrikkannonser Serviceguide Sett inn annonse Sporten Stilling ledig Telefonkatalogen 1881 Ukens avisannonser Video eAvis Kundeservice Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Forrige 1 2 3 4 20 Neste RockArt 2015 Bilde 1 av 20 Tips bruk piltastene på

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/kultur/nyheter/bildeserier/rockart-2015/g/5-26-22322 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Sjekk våre blinkskudd fra barnas store sykkelfest | Jarlsberg
    salgs Bursdagshilsen Frisørguide Kart Kontakt oss Kulturliv Lokale bedrifter Mesterguide Nyheter Næringsliv Prisguide no Rubrikkannonser Serviceguide Sett inn annonse Sporten Stilling ledig Telefonkatalogen 1881 Ukens avisannonser Video eAvis Kundeservice Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Forrige 1 2 3 4 38 Neste Sjekk våre blinkskudd fra barnas store sykkelfest 318 barn tråkket til da sykkelsirkuset kom til Holmestrand Bilde 1 av 38

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/sport/bildeserier/sjekk-vare-blinkskudd-fra-barnas-store-sykkelfest/g/5-26-21842 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Sjekk hvilke boliger som er solgt
    Lokale bedrifter 1881 søk 1881 Telefonkatalogen Søk i 1881 Telefonkatalogen A til Å Bildeserier Bolig til salgs Bursdagshilsen Frisørguide Kart Kontakt oss Kulturliv Lokale bedrifter Mesterguide Nyheter Næringsliv Prisguide no Rubrikkannonser Serviceguide Sett inn annonse Sporten Stilling ledig Telefonkatalogen 1881 Ukens avisannonser Video eAvis Kundeservice Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Sjekk hvilke boliger som er solgt Artikkeltags Av Henning Rugsveen Publisert

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/nyheter/bolig/sjekk-hvilke-boliger-som-er-solgt/s/5-76-117626 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Barnas marked i byen: Kremmere i aksjon
    bedrifter Mesterguide Nyheter Næringsliv Prisguide no Rubrikkannonser Serviceguide Sett inn annonse Sporten Stilling ledig Telefonkatalogen 1881 Ukens avisannonser Video eAvis Kundeservice Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Barnas marked i byen Kremmere i aksjon Artikkeltags Holmestrand Nyheter Av Karin Irene Lofsberg Publisert 17 august 2015 kl 22 55 Sist oppdatert 17 august 2015 kl 22 55 Lørdag formiddag var det hektisk aktivitet

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/holmestrand/nyheter/barnas-marked-i-byen-kremmere-i-aksjon/s/5-26-25650 (2015-08-20)
    Open archived version from archive