archive-no.com » NO » J » JARLSBERGAVIS.NO

Total: 331

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Jarlsberg Avis - Fikk inn melding om personer i togsporet
    Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Fikk inn melding om personer i togsporet Artikkeltags Nyheter Holmestrand Av Martin Joheim Publisert 16 august 2015 kl 17 52 Sist oppdatert 16 august 2015 kl 17 52 Men politiet fant ingen DEL Det ble observert flere politibiler i Holmestrand sentrum søndag ettermiddag Vi fikk inn en melding fra en forbipasserende bil om noen som gikk på togskinnene sier operasjonsleder i Vestfold politidistrikt Varslet togledelsen

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/nyheter/holmestrand/fikk-inn-melding-om-personer-i-togsporet/s/5-26-25323 (2015-08-20)
    Open archived version from archive


  • Jarlsberg Avis - – Jeg ville få det bort så fort som mulig
    har gjort dette Jørgen Sælø føler seg litt uglesett der han står med spray og klut og vasker bort den gule taggingen på politistasjonen Men han gjør jobben frivillig Hjalp kompis En kompis av meg har vedlikeholdsansvaret for bygget og jeg syntes det var greit å hjelpe til slik at vi får fjernet dette så fort som mulig sier han Sælø er bedre kjent som daglig leder ved H T Club Men selv med veltrente armer og en egen graffitifjerner spray innrømmer han med et sukk at det er tungt arbeid En passende straff ville vært at de som gjorde dette fjernet det selv sier han Jeg tror ikke de ser konsekvensene av det de gjør både i kostnader og hva det gjør med bybildet legger han til Ikke oppklart Taggingen på politistasjonen er ikke oppklart Politiet har en mann i varetekt som de mistenker for griseriet både på stasjonen og i Jernbanegaten Saken står imidlertid i stampe da den mistenkte nekter befatning og vitneutsagn mangler Mannen er for ordens skyld bak lås og slå for en annen forbrytelse Hvordan ville du reagert om dette skjedde ved H T Club Jeg ville sett på det som veldig krenkende Om jeg tok dem på fersk gjerning En må jo være forsiktig med hva man gjør Enten måtte jeg fått til en dialog eller gått rett til politiet sier Sælø Ny tagging Jarlsberg har de siste dagene fått flere tips fra holmestrandinger som har sett tagging dukke opp på stadig nye steder i løpet av de siste ukene Jernbanegaten Nyveien Bakken Gausetangen og Blekvollen er bare noen av stedene som er blitt preget i sommer Baksiden av fredede Nedre Gausen ser ut som en graffitivegg etter at noen igjen gikk løs på murveggene med sprayboks i hånd natt til onsdag Irriterende Driftsleder

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/nyheter/jeg-ville-fa-det-bort-sa-fort-som-mulig/s/5-26-25137 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Alt klart for skolestart
    Kontakt oss Kulturliv Lokale bedrifter Mesterguide Nyheter Næringsliv Prisguide no Rubrikkannonser Serviceguide Sett inn annonse Sporten Stilling ledig Telefonkatalogen 1881 Ukens avisannonser Video eAvis Kundeservice Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Alt klart for skolestart Artikkeltags nyheter Av Magnus Erlingsen Publisert 16 august 2015 kl 09 03 Sist oppdatert 16 august 2015 kl 09 03 Mandag begynner Alette på den lange ferden

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/nyheter/alt-klart-for-skolestart/s/5-26-25185 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Stjal penger og kredittkort fra leilighet
    Lokale bedrifter Mesterguide Nyheter Næringsliv Prisguide no Rubrikkannonser Serviceguide Sett inn annonse Sporten Stilling ledig Telefonkatalogen 1881 Ukens avisannonser Video eAvis Kundeservice Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Stjal penger og kredittkort fra leilighet Artikkeltags politi nyheter Av Tonje Skjørtvedt Publisert 16 august 2015 kl 09 00 Sist oppdatert 16 august 2015 kl 09 00 DEL I løpet av natt til søndag

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/politi/nyheter/stjal-penger-og-kredittkort-fra-leilighet/s/5-26-25275 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Hun skal kjempe for Hofs interesser
    Lokale bedrifter Mesterguide Nyheter Næringsliv Prisguide no Rubrikkannonser Serviceguide Sett inn annonse Sporten Stilling ledig Telefonkatalogen 1881 Ukens avisannonser Video eAvis Kundeservice Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Hun skal kjempe for Hofs interesser Artikkeltags Hof Valg2015 Av Jarl Rehn Erichsen Publisert 16 august 2015 kl 20 41 Sist oppdatert 16 august 2015 kl 20 43 Vi skal være offensive i forhandlingene

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/hof/valg2015/hun-skal-kjempe-for-hofs-interesser/s/5-26-25152 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Hun har sett det verste på veiene
    til alle enten de er sjåfører passasjerer syklister eller fotgjengere DU og DINE VALG kan bidra til at færre dør i trafikken Politi billig og effektivt Å utbedre veinettet tar lang tid og koster veldig mye mens vårt arbeid tar kort tid og er forholdsvis billig sier Andreas Rødø sjef for Utrykningspolitiet i Vestfold Han påpeker at forskning bekrefter at politiets innsats på veien har veldig stor betydning Vi har økt kontrollvolumet de siste årene og blitt flinkere til å jobbe målrettet og fokusere på de riktige stedene Og vi har aldri tatt så mange ruskjørere som nå sier han Politiet ser imidlertid at at hastigheten går ned folk kjører mer forsiktig Vi beslaglegger færre førerkort for fartsovertredelser enn tidligere Men fortsatt er det folk på veiene som overhodet ikke tar hensyn til egen eller andres sikkerhet sier Rødø Artikkelen fortsetter under bildet PÅ JOBB Wenche Andersen og makkeren vet aldri hva arbeidsdagen bringer De må være forberedt på å rykke ut til en ny dødsulykke i trafikken Men det er langt færre av dem nå enn før ny E18 i Vestfold åpnet Foto PÅL NORDBY The golden hour Ambulansearbeider Wenche har aldri kollidert verken som sjåfør eller passasjer Så hun vet ikke hvordan det oppleves Men hun har sett nok til om mulig å forhindre det eller å minimere skadene om det skulle skje blant annet Unge mennesker som mister livet det er så vondt Jeg tenker på stakkars foreldre som skal få den telefonen Wenche Andersen ambulansearbeider Jeg stiller inn setet riktig har alltid belte og strammer det taster aldri på mobilen og kjører aldri ruspåvirket Foruten bedre veier bedre biler og dine valg i trafikken gir også nødetatene som kommer når det først skjer deg større sjanse enn før til å overleve Nå har vi helt annen kompetanse og annet utstyr sier Wenche DERFOR DØR FÆRRE Samtidig som antallet trafikkulykker går ned har trafikkmengden på norske veier økt Antallet dødsulykker og trafikkdrepte synker av flere grunner blant annet Veinettet er utbedret f eks midtdelere bredere utbedret veibane flere gang og sykkelveier veibelysning rydding av sideterreng etc Bedre kjøretøyer f eks at nyere biler absorberer støt bedre de har airbag ulike former for sikkerhetsteknikk som ABS bremser etc Mer politi UP på veiene Automatiske trafikkontroller Forebyggende arbeid f eks kampanjer rettet mot unge sjåfører russ eller generelt søkelys på beltebruk hastighet etc Mange melder fra til politiet om ruskjøring Færre yngre bilførere Færre yngre tar førerkort og færre tenåringer eier bil Færre ungdommer bor i distriktene hvilket betyr mindre risikokjøring Færre vernepliktige betyr at færre unge kjører til og fra permisjon KILDER Utrykningspolitiet v A Rødø Trygg Trafikk v M Magnussen Statens vegvesen Aftenposten Vi starter behandling på stedet og varsler luftambulanse mye tidligere Brannvesenet arbeider hurtig og gjør pasientens ventetid kortere Vi som kommer bruker kortere tid på ulykkesstedet og vet viktigheten av at de skadde kommer raskt på operasjonsbordet på riktig sykehus sier Wenche Dette er det de kaller the golden hour den første avgjørende timen

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/dodsulykke/vestfold/nyheter/hun-har-sett-det-verste-pa-veiene/f/5-76-122693 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Les ambulanse-Wenches trafikksikkerhetsråd
    trafikksikkerhetsråd Artikkeltags Av Tone Merethe Ude Publisert 15 august 2015 kl 11 27 Sist oppdatert 15 august 2015 kl 14 50 Etter 35 år som ambulansesjåfør har Wenche Andersen sett hvilken tragedie trafikkulykker kan være DU KAN VELGE SIKRERE Ambulansearbeider Wenche Andersen har gjennom 35 år i yrket sett hvor galt det kan gå i trafikken ofte fordi mennesker tar feil valg Foto PÅL NORDBY DEL Veier og biler har blitt bedre nå må sjåfører passasjerer og andre ta større ansvar mener ambulansearbeider Wenche Andersen fra Sandefjord Hun har vært både nord og sør i Vestfold det aller meste i Holmestrand der hun har rykket ut til mange ulykker Hun glemmer aldri jenta som ropte på sin døde mamma Med erfaringen fra ambulansearbeidet er dette hennes viktigste råd til sikrere ferd for deg selv og andre Kjør aldri ruspåvirket Senk farten tilpass etter fartsgrense og kjøreforhold Bruk alltid bilbelte og bruk det riktig og stram godt IKKE bruk mobil når du er sjåfør Sitt riktig i setet i bil enten du er sjåfør eller passasjer Sov hvis du er trøtt Bruk godkjent sikkerhetsutstyr for barn Bruk alltid hjelm på motorsykkel moped og sykkel Vær fokusert og skjerpet Hold god avstand til andre Bruk speil ofte for å følge med særlig for å slippe fram utrykningskjøretøy Bruk blinklys for gi klare tegn til andre Fotgjengere syklister Bruk refleks når det mørkt Selv om det dør stadig færre på norske veier er det et stykke igjen til den såkalte nullvisjonen Null drepte og null hardt skadde Wenche samt andre som jobber med trafikksikkerhet mener det er mest å hente på menneskelig atferd for å oppnå dette I 1995 ble 305 mennesker drept i trafikkulyukker i Norge 13 av disse var i Vestfold I fjor var tallet for Norge 147 av disse døde

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/trafikkulykker/vestfold/nyheter/les-ambulanse-wenches-trafikksikkerhetsrad/s/5-76-122141 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Det ringer, det ringer - hør, hvem kan det være?
    Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Det ringer det ringer hør hvem kan det være Artikkeltags Av Henning Rugsveen Publisert 15 august 2015 kl 08 49 Sist oppdatert 15 august 2015 kl 08 51 Er du klar til å ta telefonen Foto Kirvil Håberg Allum DEL Løfter du av røret i en telefonkiosk hvis det ringer Noen ble kanskje litt mer skeptisk etter å ha sett Colin Farrell havne i kjempetrøbbel da han gjorde det i spenningsfilmen Phone Booth for noen år siden Det er imidlertid ikke farlig når Norsk Tipping mandag starter en litt spesiell sommerkonkurranse som varer i 14 dager Du kan vinne en million kroner hvis du er heldig og her får du vite hvor du bør løfte av røret Én vinner Det er nemlig seks gode gamle og røde telefonkiosker i Vestfold som er med i konkurransen og vinneren får en million kroner Disse telefonkioskene er med i konkurransen Rustadbrygga 4 Bastøybrygga Horten Tønsberg jernbanestasjon Veierland sentrum Sandefjord jernbanestasjon Helgerødveien Verdens Ende Tjøme Nevlunghavn brygge Det skal ringes til en av de 100 vernede telefonkioskene plassert på 98 steder Den som løfter av røret vinner en million kroner Vi ringer i en tilfeldig rekkefølge til alle telefonkioskene og starter på toppen av lista og ringer Oppringingen skjer mellom den 17 og den 31 august men kun få personer hos Norsk Tipping vet når vi ringer og til hvilken telefonkiosk forteller Ingrid Roterud Mathisen ansvarlig for vinneroppfølging i Norsk Tipping Ringer i ett minutt Normalt må du melde deg på i ett av spillene selskapet har men her holder det å være på rett plass til rett tid Hver gang Norsk Tipping ringer til en tilfeldig telefonkiosk med i konkurransen ringer telefonen i ett minutt Dersom ingen tar den

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/nyheter/spill/underholdning/det-ringer-det-ringer-hor-hvem-kan-det-vare/s/5-36-103009 (2015-08-20)
    Open archived version from archive