archive-no.com » NO » J » JARLSBERGAVIS.NO

Total: 331

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Jarlsberg Avis - Nå er Roar festivalklar
    skuldrene og er klar for å nyte livet Det håper han gjelder deg også Gleder seg enormt Festivalsjef Roar Grønvold har funnet fram festivalfølelsen Nyt opplevelsen livet og hverandre oppfordrer han Arkivfoto Erik Munsterhjelm DEL HOLMESTRAND Rett før festivalavisen går i trykken spør vi festivalsjef Roar Grønvold hvordan nervene har det Når festivalteltet er oppe og avisa er på vei ut til folket da roer pulsen seg Nå er jeg snart i festivalmodus og gleder meg enormt sier Grønvold SE VIDEO Ola på ett hjul over planken Fortjener finvær Et element han ikke har kontroll over men som likevel er viktig er været Varselet ser bra ut Nå ser det ut til at sommeren kommer Fordi vi fortjener det vil jeg nesten si Når vi får finvær blir festivalen aller best sier Grønvold BILDESERIE Gjenopplev siste festivallørdag 2014 Tror på ny rekord Med fint vær og et program han kan si seg godt fornøyd med bør det meste ligge til rette for godt oppmøte Blant annet regner han med Holmestrand rekord i publikumsoppmøte når Åge Aleksandersen står på scenen Her er det forresten fortsatt ledige billetter Mange glimrende lokale aktører har lagt ned et stort arbeid og håper at publikum

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/kulturfestivalen/kultur/na-er-roar-festivalklar/s/5-26-18847 (2015-08-20)
    Open archived version from archive


  • Jarlsberg Avis - Ny biblioteksjef i Holmestrand er valgt: Vil tilbake til Vestfold
    Kontakt oss Kulturliv Lokale bedrifter Mesterguide Nyheter Næringsliv Prisguide no Rubrikkannonser Serviceguide Sett inn annonse Sporten Stilling ledig Telefonkatalogen 1881 Ukens avisannonser Video eAvis Kundeservice Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Ny biblioteksjef i Holmestrand er valgt Vil tilbake til Vestfold Artikkeltags nyheter kultur Holmestrand Av Jarl Rehn Erichsen Publisert 11 juni 2015 kl 11 00 Sist oppdatert 11 juni 2015 kl

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/nyheter/kultur/holmestrand/ny-biblioteksjef-i-holmestrand-er-valgt-vil-tilbake-til-vestfold/s/5-26-18739 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Ivrige minikunstnere i Hof
    Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Ivrige minikunstnere i Hof Artikkeltags kultur Hof Av Synne Eggum Myrvang Publisert 09 juni 2015 kl 13 53 Sist oppdatert 09 juni 2015 kl 15 57 Ett år med kulturskolen er omme og variasjonen i kunstuttrykkene er mange på utstillingen som henger oppe fram til siste uka i juni FRA KLASSETUR TIL HAUGAR Mathilde 7 er engasjert når hun viser mamma resultat av gruppas tur til Haugar kunstmuseum alle foto Synne Eggum Myrvang DEL Hof Her har vi malt på et teppe og limt på litt bilder Det har vært et fint år forklarer Mathilde 7 til mamma som er med på åpningen av utstillingen De ser på resultatet av gruppas tur til Haugar kunstmuseum i Tønsberg Der fikk de en introduksjon i kunstneren Lars Ellings malerier før de skulle male i hans ånd Saft og saltstenger er på plass og kulturskolelærer Julie Vega Dahl deler ut roser til alle elevene etter at Mette Måge Olsen høytidelig har åpnet utstillingen Det er tydelig stas å kunne vise foreldre og venner alt elevene har fått til i løpet av året Det tredimensjonale vi har laget er nok det ungene syntes har vært aller gøyest forteller Julie Blant annet totempælene Der har elevene først laget en historie for så å male historien i bilder på totempælen forklarer hun Det er utrolig gøy å se alle de ulike strekene elevene har Ingenting blir likt En uro iblant oss Blant andre tredimensjonale verker er en uro av sommerfugler Her har vi brukt gamle bøker og Donald blader som vi har laget sommerfuglene av forteller Leona Emilie Wirstad 8 Hun skal fortsette på visuell kunst enda et år Selv om vi skal lage det samme blir det forskjellig til slutt Noen ganger hermer vi

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/kultur/hof/ivrige-minikunstnere-i-hof/s/5-26-18607 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Kan ombestemme seg igjen
    Bildeserier Bolig til salgs Bursdagshilsen Frisørguide Kart Kontakt oss Kulturliv Lokale bedrifter Mesterguide Nyheter Næringsliv Prisguide no Rubrikkannonser Serviceguide Sett inn annonse Sporten Stilling ledig Telefonkatalogen 1881 Ukens avisannonser Video eAvis Kundeservice Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Kan ombestemme seg igjen Artikkeltags kultur nyheter Av Magnus Erlingsen Publisert 06 juni 2015 kl 12 12 Sist oppdatert 06 juni 2015 kl 12 12 Først i møtet foreslo Ingar Aas Haug Ap at biblioteket legges på Gjestentomta Til slutt stemte han for forslaget på Arvesentomta men forbeholdt seg retten til å ombestemme seg i bystyret om to uker Usikker Ingar Aas Haug mener det fortsatt kan være ubesvarte spørsmål ved favoritten i bibliotekkonkurransen Foto Pål Nordby Bibliotek på Arvesentomta Rådmannens innstilling er å gå for Holmestrand Utviklings tilbud om bibliotek på Arvesentomta Biblioteket er i underkant av 1 300 kvadratmeter stort Serviceanlegg for gjestehavna er lagt til et lokale nederst i Tordenskjolds gate Årlig leiepris 1 330 000 kroner Formannskapet gikk torsdag enstemmig for innstillingen Bibliotek på Gjestentomta Outsideren Jens Petter Aven og Jan Birger Lies tilbud om bibliotek på Gjestentomta bør vurderes nøye mener Ap Biblioteket er 1 300 kvadratmeter stort Serviceanlegg

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/kultur/nyheter/kan-ombestemme-seg-igjen/s/5-26-18421 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Kor og korps på fredag
    Serviceguide Sett inn annonse Sporten Stilling ledig Telefonkatalogen 1881 Ukens avisannonser Video eAvis Kundeservice Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Kor og korps på fredag Artikkeltags kultur Hof Av Jarl Rehn Erichsen Publisert 04 juni 2015 kl 15 32 Sist oppdatert 04 juni 2015 kl 15 32 I torsdagens Jarlsberg står det at det blir kor og korpspub i Hof på lørdag

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/kultur/hof/kor-og-korps-pa-fredag/s/5-26-18361 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Setter opp konsertbuss: Ja takk, begge deler
    kultur Eidsfoss Hof Holmestrand Av Jarl Rehn Erichsen Publisert 29 mai 2015 kl 10 21 Sist oppdatert 29 mai 2015 kl 10 31 Da det ble kjent at Åge Aleksandersen og Vamp skulle spille på samme dag 20 juni var det flere som ristet på hodet Nå setter arrangørene opp buss mellom konsertene i Holmestrand og Eidsfoss Trenger ikke velge Vamp i Eidsfoss og Åge Aleksandersen i Holmestrand på samme kveld Det blir mulig med buss til Eidsfoss fra Holmestrand pressefoto DEL Holmestrand Eidsfoss Det var i utgangspunktet ikke heldig at to av Norges flotteste band spiller på samme dag i samme område sier Roar Grønvold i Holmestrand Kulturfestival Han og arrangørene bak Eidsfossfestivalen har gått sammen om å finne en god løsning for dem som gjerne skulle sett begge artistene LES MER Vamp til Eidsfoss Uheldig Grønvold forteller at Åge Aleksandersen er veldig vanskelig å få tak i og Vamp hadde bare den ene datoen ledig for arrangørene i Eidsfoss Jeg forsøkte å få Åge til åpningsfredagen men det var ikke mulig Da jeg ble tilbudt lørdagen i stedet sa jeg bare tusen takk forteller han Neste år skal de klare å unngå å holde store konserter på samme dag LES MER Forhåndssalget til himmels Setter opp buss De to arrangørene har snakket sammen og samarbeider nå for at de som ønsker det skal kunne få med seg begge konsertene på en hyggelig måte Vi snakket sammen og tenkte hva om vi fant på en greie for dem som liker begge to sier Grønvold Vamp spiller ganske tidlig på kvelden i Eidsfoss mens Åge Aleksandersen går sent på scenen i Holmestrand Her så vi at det lå en mulighet Vi har derfor booket en buss som vil gå fra Holmestrand på ettermiddagen og returnere etter Vamps konsert slik at

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/kultur/eidsfoss/hof/setter-opp-konsertbuss-ja-takk-begge-deler/s/5-26-18039 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Kniver, kunst og kaker
    no Rubrikkannonser Serviceguide Sett inn annonse Sporten Stilling ledig Telefonkatalogen 1881 Ukens avisannonser Video eAvis Kundeservice Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Kniver kunst og kaker Artikkeltags kultur Eidsfoss Hof Av Jarl Rehn Erichsen Publisert 24 mai 2015 kl 09 17 Sist oppdatert 24 mai 2015 kl 09 17 Det var bare sollyset som var skarpere enn alle knivene i Eidsfoss lørdag Det 23 knivtreffet ble en suksess i det fine maiværet Knivtreffet i Eidsfoss var godt besøkt i det fine maiværet For 23 gang arrangerte Vestfold knivlag det populære markedet Foto Jarl Rehn Erichsen Foto Jarl Rehn Erichsen Relaterte bilder Norges mest kjente tater Elias Akselsen solgte gamle klokker og dro gjerne ei låt for forbipasserende Senere på kvelden holdt han konsert på Kroa i Eidsfoss Foto Jarl Rehn Erichsen Foto Jarl Rehn Erichsen På et knivtreff er det selvsagt mange kniver Nye og brukte kniver i alle former og prisklasser bytter eier i løpet av sesongen Foto Jarl Rehn Erichsen Foto Jarl Rehn Erichsen Selma Marie Barth Mathias Thorrud Thorkildsen og Andrine Bergstrøm Andreassen fra 5 klasse ved Hof skole solgte selvbakte kaker til inntekt for innbyggerne i Nepal under

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/kultur/eidsfoss/hof/kniver-kunst-og-kaker/s/5-26-17683 (2015-08-20)
    Open archived version from archive

  • Jarlsberg Avis - Maritas kortfilmen sees verden rundt
    Frisørguide Kart Kontakt oss Kulturliv Lokale bedrifter Mesterguide Nyheter Næringsliv Prisguide no Rubrikkannonser Serviceguide Sett inn annonse Sporten Stilling ledig Telefonkatalogen 1881 Ukens avisannonser Video eAvis Kundeservice Kundeservice Min side Løssalg Sett inn annonse Send hilsen Abonnement Adresseendring Tips oss Kontakt Maritas kortfilmen sees verden rundt Artikkeltags kultur Av Alexander Svanberg Publisert 24 mai 2015 kl 09 17 Sist oppdatert 24 mai 2015 kl 09 17 Og en av hjernene

    Original URL path: http://www.jarlsbergavis.no/kultur/maritas-kortfilmen-sees-verden-rundt/s/5-26-17464 (2015-08-20)
    Open archived version from archive