archive-no.com » NO » N » NORAD.NO

Total: 969

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Review of Norwegian support to National Democratic Institute (NDI) in Kenya - norad.no
    democratic institutions and advance political reforms in Kenya The main objectives of the program was to strengthen the capacity of political parties to make more process oriented participatory and strategic decisions about forming coalitions to enhance the capacity of branch officials to contribute to their parties decisions and activities and to enhance the prospects for inter party dialogue at the national level and in targeted districts Interesting Findings NDI has achieved its targets and objectives The organisation has demonstrated the cost effectiveness of its administration NDI has demonstrated the effectiveness of its flexible process approach having achieved an exceptionally high standing among its clients The focus areas of the program have proved to be highly relevant The main weakness of NDI s approach has been weak documentation and subsequent weak learning Reporting systems have been almost exclusively geared towards demonstrating to donors that the programmed activities have been implemented and that targets have been achieved There has not been a systematic recording and mapping of challenges and or set backs The review argues that political party strengthening is a necessary but not sufficient condition for peace and development Although stronger political parties will arguably make peace more likely in the Kenyan context stronger political parties alone is no guarantee of peace or democratic strengthening Tweet Rapporten er kun elektronisk og kan ikke bestilles på papir Dine bestillinger Relaterte artikler Gjennomgang av norsk støtte til kapasitets og institusjonsutvikling av politiske partier i Kenya Norad Direktoratet for utviklingssamarbeid 2011 Besøksadresse Ruseløkkveien 26 0251 Oslo Postadresse Pb 8034 Dep 0030 Oslo Sentralbord 23 98 00 00 E post postmottak norad no Kontakt oss Om bistand Slik er norsk bistand organisert Norsk utviklingspolitikk Samarbeidspartnere Norsk bistand i tall Landsider Tusenårsmålene Bistandseffektivitet Bistandswiki Tallenes tale Nøkkeltall Bærekraftsmålene Om Norad Strategi Organisasjonskart Ansattoversikt Jobb i Norad

    Original URL path: http://www.norad.no/no/resultater/publikasjoner/norads-samlede-rapporter/publikasjon?key=132393 (2014-09-27)
    Open archived version from archive


  • Good Governance in Nigeria A Study in Political Economy and Donor Support - norad.no
    the area of governance and recommendations to Norway The study was concentrated to the two major areas where Norway is involved and assumed to make a difference in governance that is management of the oil resources including revenues from the oil industry and people s participation and influence in public decision making through civil society organisations and democratic elections Nigeria is heavily affected by the so called resource curse rent seeking and elite capture of the state Despite an estimated USD 400 billion in oil income since independence in 1960 the country has experienced five military coups a civil war very poor economic development and very skewed distribution of wealth Corruption pervades all levels of government The population is more impoverished now than it was 50 years ago The population experienced some political will to fight corruption and improve governance in the early years of the century The condition for macro economic growth is today the best it has been for the past 20 years There are expectations that the vice president who took over when the president of the country died in early 2010 will secure free and fair general elections which are scheduled for April 2011 The report recommends that Norway in the short term contributes to getting the 2011 elections right as recommended by observers and activists in Nigeria That includes reconciliation and violence prevention as well as proper procedures for free and fair elections In the long term Norway should continue its support of Nigeria in the management of the petroleum resources The objective should be to stem the resource curse through increased accountability transparency and control in government This could be done through the Norwegian Oil for Development program and Petrad training program UN agencies and other organisations such as the Extractive Industries Transparency Initiatives

    Original URL path: http://www.norad.no/no/resultater/publikasjoner/norads-rapportserie/publikasjon?key=203616 (2014-09-27)
    Open archived version from archive

  • Gender Equity, Human Rights, Democracy and Social Justice in Bangladesh - norad.no
    indicate that overall the ASK project Promoting Gender Equity Human Rights Democracy and Social Justice 2007 2011 has progressed as planned and achieved the expected results ASK has carried out most of the planned activities and accomplished what they set out to achieve The implementation of activities is documented through extensive and detailed quantitative reporting at the output level Valid explanations are generally given when asked about deviations from the original plans or failure to meet certain targets Measuring of the actual outcomes of the project was not systematically built into the design of the project and only the 2010 annual report is making efforts to report on results at the outcome level A baseline study conducted in 2008 covering three of the Districts where ASK works has not been used to measure results of the interventions The log frame is centred around outputs and activities with targets primarily indicating the number of activities to be carried out The lack of built in results based management hampers the possibility to systematically capture results at the outcome level and provides a potential for underreporting of actual achievements ASK has made efforts to strengthen the institutional management and several positive developments have been implemented during the lifespan of the project Still however there are challenges which need to be met in order to improve planning monitoring and reporting Tweet Rapporten er kun elektronisk og kan ikke bestilles på papir Dine bestillinger Norad Direktoratet for utviklingssamarbeid 2011 Besøksadresse Ruseløkkveien 26 0251 Oslo Postadresse Pb 8034 Dep 0030 Oslo Sentralbord 23 98 00 00 E post postmottak norad no Kontakt oss Om bistand Slik er norsk bistand organisert Norsk utviklingspolitikk Samarbeidspartnere Norsk bistand i tall Landsider Tusenårsmålene Bistandseffektivitet Bistandswiki Tallenes tale Nøkkeltall Bærekraftsmålene Om Norad Strategi Organisasjonskart Ansattoversikt Jobb i Norad Bibliotek Utviklingshuset Historie

    Original URL path: http://www.norad.no/no/resultater/publikasjoner/norads-rapportserie/publikasjon?key=389590 (2014-09-27)
    Open archived version from archive

  • Review of Norwegian Support to Strengthening Citizens’ Political Influence in Haiti through the National Democratic Institute (NDI) - norad.no
    of the program has been to encourage citizen participation and advocacy around reconstruction and development issues via these ICs NDI s contribution to ICs is twofold 1 organize them through intensive training in a village or urban neighbourhood and 2 support them logistically through event financing at the communal and departmental levels NDI has formed other organizational units called platforms at the municipal and department levels These are coalitions broader than ICs of prominent individuals who meet regularly to plan interactions with representatives of the local and central governments to spur the government into productive action on locally important issues The program has successfully met the quantitative goals of forming more ICs and of activating platforms and coalitions The review team was impressed with the enthusiasm that IC members feel at being organized to dialogue with elected leaders as a group instead of being forced to go to them with issues as lone individuals The program has several problems as well that are managerial budgetary and conceptual Monitoring evaluation procedures are weak The ICs have existed for 12 years There is no discussing their failure to achieve their central goal motivating the government to release funds for locally identified priorities The program avoids this dilemma by using program activities themselves committee formation public forums as measures of program results The review team considers these to be a spurious measure of genuine program effectiveness In terms of gender issues the program faces the dilemma that in many of the 11 member ICs only a small minority are female The reasons for this are discussed in the report NDI has encouraged female participation The current gender ratio appears to be one third female However the report points out that the most pressing gender issues are not IC gender quotas but other problems

    Original URL path: http://www.norad.no/no/resultater/publikasjoner/norads-rapportserie/publikasjon?key=398462 (2014-09-27)
    Open archived version from archive

  • Norads prinsipper for støtte til sivilt... - norad.no
    for å sikre tiltakenes bærekraft og bidra til å fremme utviklingen av det sivile samfunn Fremme forståelse og respekt Norad legger også vekt på at organisasjoner som inngår i ulike typer utviklingssamarbeid i sør er opptatt av å fremme forståelse og respekt for forhold i utviklingslandene og for nord sør spørsmål i Norge I denne sammenheng er det viktig at organisasjonene og deres medlemmer og støttegrupper samlet representerer en stor andel av Norges befolkning Her er de seks prinsippene for støtte kort gjengitt 1 Mobilisere frivillige organisasjoner på alle nivåer i kampen mot fattigdom og undertrykking Norad vil styrke samarbeidet med frivillige aktører som har demonstrert stor endringskraft i kampen mot fattigdom og for demokrati og utvikling eller som gjennom nyskapende arbeid har dokumentert sitt potensial Dette vil skje gjennom fortsatt støtte til norske frivillige organisasjoner i partnerskap med aktører i sør Dernest som støtte via internasjonale organisasjoner og nettverk som arbeider globalt eller regionalt innen prioriterte innsatsområder for norsk bistand hvor det finnes få kanaler og hvor overnasjonal innsats er viktig for talsmannsarbeid og politikkutforming Og for det tredje gjennom direktestøtte til nasjonale institusjoner som fordeler ressurser videre til lokale sivile aktører Organisasjoner som ønsker støtte fra Norad må levere gode fattigdomsanalyser gode handlingsplaner for valg av partnere kapasitetsbygging påvirkningsarbeid og økt deltakelse fra lokalt sivilt samfunn og god dokumentasjon på faktisk oppnådde resultater 2 Styrke de aktørene i sivilt samfunn som arbeider for utvikling demokratisering og omfordeling av makt Det er en målsetting å styrke lokale aktørers evne til å ta en aktiv pådriverrolle for eksempel i korrupsjonsbekjempelse i freds og forsoningsprosesser gjennom uavhengig informasjonsformidling og som ombudsmann i forhold til offentlige myndigheter Norske organisasjoner må øke sine kunnskaper om hvordan de kan bidra til å endre maktforhold politikk og økonomisk omfordeling til fordel for fattige mennesker Ved tildeling av støtte vil det bli lagt større vekt på deres evne til å styrke partnere med god grasrotforankring lokale nettverk og allianser som strekker seg utover horisontalt og opp til høyere samfunnsnivåer i mottakerlandet 3 Støtte sivilsamfunnsorganisasjoner i deres internasjonale arbeid Sørpartnernes prioriteringer skal være retningsgivende for de norske organisasjonenes Norad finansierte internasjonale engasjement Dette arbeidet foregår på svært mange arenaer og nettverk noen etablert kun for kortvarige kampanjer andre er permanente institusjoner for å håndtere løpende spørsmål Det er avgjørende at representanter fra Sør får anledning til å delta for fullt i dette arbeidet på internasjonalt plan 4 Sørge for at resultater blir bedre dokumentert og rapportert Økte krav til de norske organisasjonene går særlig på bedre dokumentasjon av roller relasjoner og resultater dvs den totale merverdien Når det gjelder tjenesteyting vil dokumentasjon av ringvirkninger utover selve tjenesten være en viktig del av den totale rapporteringen 5 Støtte effektiv bekjemping av korrupsjon i alle ledd I tillegg til å bekjempe korrupsjon i egne rekker har frivillige aktører også en stor utfordring når det gjelder å engasjere seg i dette arbeidet på bred front fra holdningsskapende arbeid på mikroplan til avsløringer av korrupsjon på makronivå blant samfunnstopper og i

    Original URL path: http://www.norad.no/no/tema/demokrati-og-styresett/sivilt-samfunn/styrke-sivilt-samfunn/norads-prinsipper-for-st%C3%B8tte-til-sivilt-samfunn (2014-09-27)
    Open archived version from archive

  • Prinsipper for Norads støtte til sivilt samfunn i Sør - norad.no
    St meld nr 13 2008 2009 slår fast at norske utviklingsorganisasjoner må vurdere effektiviteten i sitt eget arbeid og sin rolle innenfor en helhetlig utviklingsagenda i landene der de jobber Stortingsmeldingen framhever også at et mangfoldig og dynamisk sivilt samfunn er et viktig supplement til folkevalgte strukturer og en forutsetning for en demokratisk utvikling Det er Norads oppgave å bistå organisasjonene i gode helhetsanalyser og samtidig være en kritisk pådriver for at de bidrar til å realisere regjeringens ambisjon om å gjøre bistand til et dynamisk element i den norske utviklingspolitikken Det betyr bl a å utfordre dem til å identifisere nye partnere i Sør til gå nye veier og mestre de utfordringer dette innebærer stimulere til bedre resultater og bistå dem i kampen mot korrupsjon Norad legger vekt på at mest mulig av virksomheten skal starte og slutte i Sør og vil derfor nedprioritere støtten til konferanser møter og seminarer som primært henvender seg til bistandsbransjens egne aktører Videre er Norad åpen for å samarbeide med organisasjoner som står for utradisjonelle synspunkter og løsninger i utviklingsarbeidet Forsøk med nye og innovative støtteformer til sivile aktører i fattige land vil ha som siktemål å styrke lokalt eierskap øke bistandsaktørenes ansvar overfor sine målgrupper og i større grad enn hittil få bistand fram til fattigfolk særlig til dem som bor på landsbygda Prinsippene erstatter Norads gamle retningslinjer fra 2001 Overordnede retningslinjer for tilskuddsforvaltningen og regelverk for de aktuelle ordninger utgjør Norads verktøysett for forvaltning tilsyn og kontroll av norsk støtte til sivilt samfunn i Sør Prinsippene anvendes på Norads forvaltning av tre komplementære kanaler Den viktigste kanalen både strategisk og finansielt er støtten via norske frivillige aktører til organisasjoner i Sør Den suppleres av støtte til internasjonale NGOer og av støtte direkte fra Norad til sivilsamfunnsorganisasjoner i Sør Tweet Prinsipper for

    Original URL path: http://www.norad.no/no/resultater/publikasjoner/publikasjon?key=124830 (2014-09-27)
    Open archived version from archive

  • Styresett - norad.no
    av dette defineres som det sett av verdier strategier og institusjoner som ligger til grunn for et samfunns bruk av politisk makt og kontroll for å forvalte sine ressurser for sosial politisk og økonomisk utvikling i samspill mellom staten sivilt samfunn og næringslivet Hvorfor er det viktig å forstå styresett i utviklingssamarbeid Forståelsen av styresettet i et land eller i en sektor vil ofte være avgjørende for om et bistandstiltak vil kunne oppnå gode resultater Bistandstiltak bør tilpasses og ta utgangspunkt i den konteksten eller situasjonen de er planlagt for Manglende forståelse av politiske økonomiske sosiale eller kulturelle forhold i utviklingsland er ofte et hinder for å oppnå gode resultater i bistandssamarbeid og har noen ganger bidratt til å skade utviklingen i enkelte situasjoner Bedre forståelse av styresett situasjonen vil også kunne forbedre risikoanalyser og risikohåndteringen Hvordan forstå styresett Politisk økonomi analyse er en type analyse for å avdekke og forklare styresett situasjonen i et land eller en sektor Dette vil si å avdekke interesser og maktforhold knyttet til politiske økonomiske sosiale og kulturelle forhold Støtte til å styrke styresett Styresett har mange aspekter og støtte til å styrke styresett kan derfor ta mange former En vesentlig del av støtten går til å styrke demokratisk styresett Mye går også til å styrke det økonomiske styresettet som ofte bygger opp under sentrale demokratiske prinsipper Støtte til økonomisk styresett kan for eksempel ha som mål å forbedre effektiviteten og bærekraften til ulike systemer Bedret offentlig finansforvaltning kan bidra til mer effektiv og bærekraftig styring av staten Bedrede rammevilkår for næringsutvikling eller samarbeidsrelasjoner mellom arbeidstakere arbeidsgivere og staten vil være andre tiltak for styrke styresettet Tweet Relaterte lenker OECD DAC Network on Governance UNDP Oslo Governance Centre Governance and Social Development Resource Centre Chr Michelsens Institutt CMI rettigheter demokrati og utvikling Overseas Development

    Original URL path: http://www.norad.no/no/tema/demokrati-og-styresett/styresett/styresett (2014-09-27)
    Open archived version from archive

  • Norads håndtering av økonomiske misligheter - norad.no
    86 000 Denne telefonen er betjent mellom kl 08 00 og 17 00 norsk tid alle virkedager Du kan legge igjen beskjed på svartjenesten utenom angitt tidsrom E postvarsel integrity bdo no Varsel pr post Skal merkes VARSEL og sendes til BDO AS v granskingsenheten Postboks 1704 Vika 0121 Oslo Besøksadresse BDO AS Munkedamsveien 45 0121 Oslo Du avgjør selv om du vil varsle anonymt Du kan også velge å være anonym overfor Norad da vil din identitet kun være kjent for BDO Nulltoleranse for økonomiske misligheter Nulltoleranse for økonomiske misligheter skal praktiseres ved forvaltning av alle midler Stortinget har bevilget som budsjett for Utenriksdepartementet Nulltoleranse for økonomiske misligheter medfører at forholdene som undersøkes kan være av ulik art og alvorlighetsgrad Det kan være tale om alt fra klare tilfeller av straffbare forhold til uforskyldt mislighold av avtalen Den konkrete saksbehandlingen herunder omfang av undersøkelser og valg av reaksjonsform vil variere avhengig av hva som er blitt avdekket i den konkrete sak Tweet Rapport om økonomiske mislighetssaker ajourføring Disse rapportene er tidligere blitt publisert Ajourføring pr 30 06 2014 Ajourføring pr 31 03 2014 Ajourføring pr 31 12 2013 Ajourføring pr 30 09 2013 Ajourføring pr 30 06 2013 Ajourføring pr 31 03 2013 Ajourføring pr 31 12 2012 Ajourføring pr 30 09 2012 Ajourføring pr 30 06 2012 Ajourføring pr 31 03 2012 Ajourføring pr 31 12 2011 Ajourføring pr 31 08 2011 Mer om avsluttede saker Ved utgangen av oktober 2013 hadde Utenriksdepartementet ved Sentral Kontrollenhet registrer 496 saker for behandling og avsluttet 334 Disse tallene omfatter også saker fra Norad I et vedlegg til Prop 1 S 2013 2014 finnes utfyllende informasjon om avsluttede saker hvor misligheter er blitt dokumentert Se vedlegget her PDF Relaterte lenker Utenriksdepartementets varslingstjeneste Etiske retningslinjer for statstjenesten Relaterte filer Norads retningslinjer for

    Original URL path: http://www.norad.no/no/aktuelt/varslingstjeneste/varslingstjenesten-i-norad (2014-09-27)
    Open archived version from archive